Aloe vera drank Açaí Pro Summer

43,69

Aloe Vera Drink gel Açaí Pro Summer is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

Aloe Vera drink met bloesemhoning

Aloe Vera Drink gel Açaí Pro Summer zorgt voor een evenwichtig elektrolytenevenwicht en -metabolisme1. Met het drinken ondersteunt het de lichaamseigen bescherming tegen de zon en zorgt voor een natuurlijke zomerse teint 2. Ondersteunt de verdediging van het lichaam dus het immuunsysteem 3. De Aloe vera drank bezit 85% pure aloë vera bladfilet. Door de açaí bessen, wilde bessen en honing heeft het een natuurlijke, fruitige verse açaí-bessensmaak. Uitstekende kwaliteit – made in Germany.

1. Vitamine C draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A. Magnesium draagt bij tot het elektrolytenevenwicht
2. Koper en zink helpen cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot de instandhouding van een normale huid. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van de huid.
3. Zink, vitamine C en koper dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Beschrijving

Aloe Vera drink gel Açaí Pro Summer is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

Aloe Vera Drink gel in vier smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drank Honing, Dit is de originele Aloe Vera drink. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 92% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 89% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 90 %), bloemenhoning (9 %), zuurmiddel (citroenzuur), stabilisator (xanthaan), vitamine C (L-ascorbinezuur), bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Merk

Vitamine & mineralen

,

TOP