Sale! -7%

Aloe Vera Drank Perzik voordeelset

94,99

Aloe Vera Drank is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

De Aloe Vera Drinking Gel met aromatische perzik smaak en 98,2% Aloe Vera

Met natuurlijk, fruitig-fris perzik aroma. Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en daarmee ook beter.
Aloe Vera is een energiedrank. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Daardoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieën worden verzwakt.Aloe Vera Drinking gel is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

Aloe Vera Drinking gel in vier verschillende smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drink Honing, Dit is de originele Aloe Vera drank. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 98,2% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 88% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Dubbele set korting 5€

Beschrijving

Aloe vera drank in voordeel set

Bij dagelijks en langdurig gebruik van aloe vera drank worden de beste resultaten geboekt. De werkstoffen en het lichaam hebben enige tijd nodig om voor een goede werking te zorgen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 3 x 30ml. Speciaal voor deze gebruiker is er een voordeel set van 3 flessen aloe vera drank. Er is praktisch geen enkel ander natuurproduct dat op zo een lange en succesvolle traditie kan terugblikken als aloe vera. Aloe Vera drank perzik is de specialist voor uw lichaamsbewustzijn:
1. LICHT: Suikervrij, perfect voor het figuur en gezond 1,2
2. ONDERSTEUNEND: Ondersteunt de energiestofwisseling 2
3. METABOLISME: De energiestofwisseling wordt bevorderd 2
NATUURLIJK: Met 98% aloë vera bladgel – zonder aloïne **
+ VERRIJKT: Met vitamine C, zonder toegevoegde suikers 3 (Informatie voor diabetici: slechts 0,054 BE)

Succesproduct

Het eerste aloë-vera product van LR en het meest succesvolle LR-product aller tijden is de Aloe Vera Drinking Gel Traditioneel met Honing. Voor deze en al onze andere Aloe Vera Drank Gels gebruiken wij uitsluitend zuivere aloë-vera bladgel in de hoogst mogelijke concentratie. Eén van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloë-vera plant is acemannan. De aloe vera drank perzik is suikervrij en ideaal voor suikerpatiënten of wie op de lijn let. Ook kinderen zijn over het algemeen het meest fan van de Aloe vera perzik. De Aloe vera drank perzik is onderdeel van het Lifetakt Body Mission programma, individuals. Body Mission is stap voor stap naar je droom gewicht.

Acemannan in aloe vera drank

Acemannan wordt in alle celmembranen opgeslagen en zorgt daarom voor een versterking van de immuniteit van het gehele organisme tegen ziekteverwekkende parasieten, virussen en bacteriën. Acemannan is een langgerekte ketting-achtige suikervorm en behoort tot de groep der Mucopolysacchariden. Tot de pubertijd wordt Acemannan in het lichaam aangemaakt, daarna dient het door middel van voeding toegevoegd te worden. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Aloe vera zit vol met acemannan.

De kwaliteit van aloe vera drank

Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die het product zijn individuele eigenschappen verlenen. Kwaliteit komt bij ons op de
eerste plaats. Van teelt tot eindproduct. Bij LR is alles aan strenge controles onderworpen. Dat wordt gewaarborgd door de certificeringen van het SGS INSTITUUT FRESENIUS en het IASC (International Aloe Science Council).

1 Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
2 Vitamine C draagt bij tot een normale energiestofwisseling.
3 Aloe Vera bevat van nature suiker.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
**Aloïnegehalte onder <0,1mg/L

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 98 %), zoetmiddel (natriumcyclamaat, acesulfaam K, saccharine-natrium), inuline, stabilisator (xanthaan), zuurmiddel (citroenzuur), vitamine C (L-ascorbinezuur), aroma, bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Merk

Vitamine & mineralen

TOP