Aloe vera drinking gel perzik

(1 klantbeoordeling)

35,99

Aloe Vera Drinking gel is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken. De Aloe Vera drinking gel perzik is ook te verkrijgen in een voordeel pak per 6 flessen.

De Aloe Vera Drinking Gel met aromatische perzik smaak en 98,2% Aloe Vera

Met natuurlijk, fruitig-fris perzik aroma. Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en daarmee ook beter.
Aloe Vera is een energiedrank. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Daardoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieën worden verzwakt.

Beschrijving

Aloe vera drinking gel is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken. Aloe Vera drank perzik is de specialist voor uw lichaamsbewustzijn:
1. LICHT: Suikervrij, perfect voor het figuur en gezond 1,2
2. ONDERSTEUNEND: Ondersteunt de energiestofwisseling 2
3. METABOLISME: De energiestofwisseling wordt bevorderd 2
NATUURLIJK: Met 98% aloë vera bladgel – zonder aloïne **
+ VERRIJKT: Met vitamine C, zonder toegevoegde suikers 3 (Informatie voor diabetici: slechts 0,054 BE)

Aloe Vera Drinking gel in vier verschillende smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drink Honing, Dit is de originele Aloe Vera drank. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 98,2% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 88% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.
De Aloe Vera drinking gel perzik is ook te verkrijgen in een voordeel pak per 6 flessen.

1 Vitamine C draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
2 Vitamine C draagt bij tot een normale energiestofwisseling.
3 Aloe Vera bevat van nature suiker.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
**Aloïnegehalte onder <0,1mg/L

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 98 %), zoetmiddel (natriumcyclamaat, acesulfaam K, saccharine-natrium), inuline, stabilisator (xanthaan), zuurmiddel (citroenzuur), vitamine C (L-ascorbinezuur), aroma, bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Merk

Vitamine & mineralen

TOP