Proteine drank vanille drinkpoeder

54,69

De Proteine drank is ideaal voor een dieet om de spiermassa te behouden en om het afbreken van vet te verbeteren. om spiermassa te creëren moet je sporten. De proteine drank vanille drinkpoeder is ideaal voor mensen in de bloei van hun leven met een optimale toevoer van proteinen. Meng dagelijks een maatschepje (12,5 g) in 100 ml water of 125 ml magere melk.

Proteine drank, vanille drinkpoeder

De proteine drank voorziet u van een optimale beschikbaarheid van proteinen door middel van 5 verschillende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn zowel dierlijk als plantaardig. Deze mix zorgt voor een goed evenwicht van aminozuur. Aminozuren zijn verantwoordelijk voor hoe goed het lichaam proteinen kan absorberen. Vitamine B6 en magnesium komen de optimale absorptie ook ten goede. Om die redenen moeten er veel minder proteinen ingenomen worden dan het geval is bij concurrerende producten. Ondersteunt het behoud van de botten 6
• Gerichte ondersteuning voor spieropbouw 5
• Extra eiwitvoorziening op oudere leeftijd 7
• 80% zuiver proteïne uit 5 verschillende proteïnecomponenten
• 23% magnesium en 29% vitamine B6 per dagelijkse hoeveelheid ***

5 Eiwitten dragen bij aan het behoud en de toename van de spiermassa.
6 Proteïnen dragen bij aan het behoud van normale botten.
7 Vitamine B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.
*** het referentiebedrag voor de dagelijkse inname. Gebaseerd op het mengen met 125 ml melk.

Beschrijving

Proteïnen behoren tot de belangrijkste voedingsstoffen van het menselijk lichaam en spelen een belangrijke rol tijdens een dieet: Proteïnen dragen bij tot het verbranden van vet en het behouden van spierweefsel en proteïnen zijn meer verzadigend dan koolhydraten. ‘S-avonds proteïnen consumeren zorgt ervoor dat u tijdens de nacht meer vet verbrandt. De proteïne drank is geschikt voor vegetariërs.

Proteïne drank tip

Proteïne poeder mag gemengd worden in een Figu Activ Shake zoals aanbevolen en aangepast aan smaak. Hou er wel rekening mee dat u dan meer magere melk nodig hebt om de drank klaar te maken (totaal 375ml). Meng dagelijks een maatschepje (12,5 g) in 100 ml water of 125 ml magere melk.

Extra informatie

Gewicht 450 g
Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP