Aloe vera drank honing

37,89

Aloe Vera Drink gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

Aloe Vera drink met bloesemhoning

Aloe Vera Drink gel Honey: de klassieker met natuurlijke bloemenhoning. Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en daarmee ook beter. Aloe Vera is een energiedrank. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Daardoor voelt men zich vitaler en meer uitgerust. Het algemene goed gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieen worden verzwakt.

Beschrijving

Aloe Vera drink gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

Aloe Vera Drink gel in vier smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drank Honing, Dit is de originele Aloe Vera drink. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 92% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 89% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 90 %), bloemenhoning (9 %), zuurmiddel (citroenzuur), stabilisator (xanthaan), vitamine C (L-ascorbinezuur), bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Merk

Vitamine & mineralen

TOP