Sale! -6%

Aloe vera drank honing

100,99

Aloe Vera drink gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

Aloe Vera Drink gel in vier smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drank Honing, Dit is de originele Aloe Vera drink. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 92% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 89% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Beschrijving

Aloe vera drink in voordeel set

Bij dagelijks en langdurig gebruik van aloe vera drink worden de beste resultaten geboekt. De werkstoffen en het lichaam hebben enige tijd nodig om voor een goede werking te zorgen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 3 x 30ml. Speciaal voor deze gebruiker is er een voordeel set van 3 flessen aloe vera drink. Er is praktisch geen enkel ander natuurproduct dat op zo een lange en succesvolle traditie kan terugblikken als aloe vera drink. Het eerste aloë-vera product van
LR en het meest succesvolle LR-product aller tijden is de Aloe Vera Drinking Gel Traditioneel met Honing. Voor deze en al onze andere Aloe Vera Drinking Gels
gebruiken wij uitsluitend zuivere aloë-vera bladgel in de hoogst mogelijke concentratie. Eén van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloë-vera plant is
acemannan. De Aloe vera honing is onderdeel van het Lifetakt Daily Essentials programma, uw dagelijkse extra voedingsstoffen.

Acemannan in aloe vera drink

Acemannan wordt in alle celmembranen opgeslagen en zorgt daarom voor een versterking van de immuniteit van het gehele organisme tegen ziekteverwekkende parasieten, virussen en bacteriën. Acemannan is een langgerekte ketting-achtige suikervorm en behoort tot de groep der Mucopolysacchariden. Tot de pubertijd wordt Acemannan in het lichaam aangemaakt, daarna dient het door middel van voeding toegevoegd te worden. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Aloe vera zit vol met acemannan.

De kwaliteit van aloe vera drink

Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die het product zijn individuele eigenschappen verlenen. Kwaliteit komt bij ons op de
eerste plaats. Van teelt tot eindproduct. Bij LR is alles aan strenge controles onderworpen. Dat wordt gewaarborgd door de certificeringen van het SGS INSTITUUT FRESENIUS en het IASC (International Aloe Science Council).

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 90 %), bloemenhoning (9 %), zuurmiddel (citroenzuur), stabilisator (xanthaan), vitamine C (L-ascorbinezuur), bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Merk

Vitamine & mineralen

TOP