Sale! -6%

Aloe Vera Drank Intense Sivera voordeelset

109,99

Aloe Vera Drank met brandnetel extract voor verbetering van de prostaat functie. De drank bevat 91% Aloe Vera, reinigt het lichaam en geeft het een goed gevoel. schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

De Aloe Vera Drank Sivera, met brandnetel extract

Aloe Vera is de Keizerin van de geneeskrachtige planten, aldus Michael Peuser over deze bijzondere plant. Het heeft de capaciteit om de gezonde bloeddoorstroming in de haarvaten weer te herstellen, waardoor de organen weer goed van zuurstof worden voorzien. De aloe vera plant is bekend om zijn 150 waardevolle inhoudstoffen die ervoor zorgen dat het lichaam gezond blijft of weer gezond wordt. Door de samenwerking van de inhoudsstoffen zorgt aloe vera ervoor dat het lichaam: ontgift, ontslakt, ontvet en ontzuurt. Brandnetel (Urtica dioica) is een krachtige plant die veelzijdig ingezet kan worden. Brandnetel extract kan gebruikt worden voor de prostaatfunctie, of voor een goede vochtbalans. Wanneer er pollen in de lucht zijn kan het een verzachtende invloed op de luchtwegen hebben. De hoogwaardige verwerking, van teelt tot het vullen van de flessen, is natuurlijk door het IASC gecertificeerd. De verwerking van pure bladgel is aloine vrij en heeft een bijzonder zuivere productie. Aloe Vera Drinking gel freedom bevat 88% Aloe Vera. De drank is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel geeft. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.Aloe Vera Drinking gel met brandnetel extract voor verbetering van de prostaat functie. De drank bevat 91% Aloe Vera, reinigt het lichaam en geeft het een goed gevoel. schenkt, en kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

Aloe Vera Drank in vier verschillende smaken

LR heeft een aloe vera drank concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drink Honing, Dit is de originele Aloe Vera drank. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 98,2% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 88% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Beschrijving

Aloe vera drank in voordeel set

Bij dagelijks en langdurig gebruik van aloe vera drank worden de beste resultaten geboekt. De werkstoffen en het lichaam hebben enige tijd nodig om voor een goede werking te zorgen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 3 x 30ml. Speciaal voor deze gebruiker is er een voordeel set van 3 flessen aloe vera drank. Er is praktisch geen enkel ander natuurproduct dat op zo een lange en succesvolle traditie kan terugblikken als aloe vera. Het eerste aloë-vera product van LR en het meest succesvolle LR-product aller tijden is de Aloe Vera Drank Gel Traditioneel met Honing. Voor deze en al onze andere Aloe Vera Drank Gels gebruiken wij uitsluitend zuivere aloë-vera bladgel in de hoogst mogelijke concentratie. Eén van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloë-vera plant is acemannan. De Aloe vera freedom is onderdeel van het Lifetakt Vital Care programma, vitaliteit in ieders leven. Specialist voor uw vitaliteit:
1. STABILISEERT: Ondersteunt de normale werking van de bloedvaten 1
2. VERZORGT: Verzorgt met vitamine C en ondersteunt de ijzeropname 2
3. BESCHERMT: Beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. 3
NATUURLIJK: 90 % aloë vera bladgel en brandnetelextract – zonder aloïne *

Acemannan in aloe vera drank

Acemannan wordt in alle celmembranen opgeslagen en zorgt daarom voor een versterking van de immuniteit van het gehele organisme tegen ziekteverwekkende parasieten, virussen en bacteriën. Acemannan is een langgerekte ketting-achtige suikervorm en behoort tot de groep der Mucopolysacchariden. Tot de pubertijd wordt Acemannan in het lichaam aangemaakt, daarna dient het door middel van voeding toegevoegd te worden. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Aloe vera zit vol met acemannan.

De kwaliteit van aloe vera drank

Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die het product zijn individuele eigenschappen verlenen. Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats. Van teelt tot eindproduct. Bij LR is alles aan strenge controles onderworpen. Dat wordt gewaarborgd door de certificeringen van het SGS INSTITUUT FRESENIUS en het IASC (International Aloe Science Council).


1 Vitamine C draagt bij tot een normale collageen vorming voor een normale werking van de bloedvaten.
2 Vitamine C verhoogt de ijzeropname.
3 Vitamine C draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
* Aloïnegehalte onder <0,1mg/L ** Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico, 90 %), bloemenhoning (7 %), brandnetelextract (2 %), zuurmiddel (citroenzuur), stabilisator (xanthaan), antioxidatiemiddel (L-ascorbinezuur), bewaarmiddel (kaliumsorbaat).

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP