Warning: A non-numeric value encountered in /home/bodycare/domains/schoonheidswinkel.nl/public_html/here/wp-includes/media.php on line 3107

PURE VITALITEIT, ONGEACHT UW LEEFTIJD

U staat midden in het leven en hebt nog heel veel plannen? U wilt gebruikmaken van uw ervaring en u de volle 100% geven? Wat fijn is het wanneer uw lichaam mee kan. Bevorder uw vitaliteit en energie met LR LIFETAKT Vital Care.

Blijf net zo vitaal als u zich voelt.

Het leven heeft nog veel voor u in petto. U hebt geen zin om het rustiger aan te doen. Op professioneel vlak wilt u nog heel wat bereiken of misschien wilt u wel een nieuwe weg inslaan? U volledig richten op uw hobby, voor de kleinkinderen zorgen of eindelijk de wereld rondreizen? Wat uw plannen ook zijn, een goede fysiek en gezondheid vormen hiervoor de beste basis. Onze stofwisseling vertraagt naarmate we ouder worden en dit kan ook een invloed hebben op de functie van ons harten vaatstelsel. Dit is echter geen reden om het rustiger aan te doen. LR LIFETAKT heeft de oplossing voor u om weer vitaler in het leven te staan en te kunnen genieten van alles wat het leven u te bieden heeft.

 

U hebt nog veel plannen?

LR LIFETAKT Vital Care. Uw dagelijkse plus voor meer vitaliteit

Vital Care van LR LIFETAKT ondersteunt u precies op het juiste moment in uw leven: uw stofwisseling en hart- en vaatstelsel worden optimaal ondersteund, en uw vitaliteit wordt bevorderd. Op het moment dat men stilaan wat extra ondersteuning nodig heeft, kan de Aloe Vera Drinking Gel Intense Sivera u helpen. In de natuurgeneeskunde wordt de Aloë Vera plant al eeuwen gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Het sap van de Aloë Vera plant wordt door LR bovendien verrijkt met brandnetelextract.

Als aanvulling zorgt Reishi Plus voor een normale functie van de bloedvaten. Reishi, de „zwam van het lange leven“, zoals deze in Azië wordt genoemd, wordt al duizenden jaren in de natuurgeneeskunde gebruikt.

TOP