PROBALANCE BLIJF IN BALANS SET

92,99

Het evenwicht tussen zuren en basen wordt beinvloed door verschillende organen, zoals de lever, de nieren, de longen en het spijsverteringsstelsel. Dit samenspel kan door verzuring ernstig verstoord worden. De basische minerale zouten die nodig zijn om het evenwicht te herstellen moeten indien nodig onttrokken worden aan opslagplaatsen van mineralen (bv. het beendergestel).ProBalance in een voordeel set of in een enkele pot met 360 tabletten.

De kwaliteit van ProBalance!

Er zijn merken op de markt die bevatten oxide, maar hier kun je niet veel van opnemen. Magnesium carbonaat neemt iets beter op, omdat dit organisch gebonden is. Deze zorgt nog meer voor het ontzuren. Deze is normaal alleen te verkrijgen in de apotheek. De combinatie van carbonaten en citraten , een bijzondere combinatie geeft een werking op lange en korte termijn. Dit product van LR is de Mercedes onder de ProBalance producten.Een set van drie voldoet voor een Balanskuur van 3 maanden, met 3x4tabletten per dag. Na deze start kuur de hoeveelheid halveren, dus 3×2 tabletten per dag.

Beschrijving

Met ProBalance blijft u in balans. ProBalance bestaat uit basische mineraalstoffen, die snel en eenvoudig in het lichaam worden opgenomen. De mineraal stoffen zorgen voor het ondersteunen van een evenwichtige zuur-basenhuishouding met waardevolle mineralen zoals magnesium, calcium en koper.

Wat biedt ProBalance?

Het levert geselecteerde basische mineraalzouten met mineralen en sporenelementen en is lactosevrij. Probalance biedt:270 mg Potassic, 200 mg Magnesium, 695 mg Calcium, 450

Extra informatie

Gewicht 756 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

TOP