Sale! -9%

Pro Balance tabletten voordeelset

96,49

Het evenwicht tussen zuren en basen wordt beïnvloed door verschillende organen, zoals de lever, de nieren, de longen en het spijsverteringsstelsel. Dit samenspel kan door verzuring ernstig verstoord worden. De basische minerale zouten die nodig zijn om het evenwicht te herstellen moeten indien nodig onttrokken worden aan opslagplaatsen van mineralen (bv. het beendergestel).Pro Balance in een voordeel set of in een enkele pot met 360 tabletten.

De kwaliteit van Pro Balance!

Er zijn merken op de markt die bevatten oxide, maar hier kun je niet veel van opnemen. Magnesium carbonaat neemt iets beter op, omdat dit organisch gebonden is. Deze zorgt nog meer voor het ontzuren. Deze is normaal alleen te verkrijgen in de apotheek. De combinatie van carbonaten en citraten , een bijzondere combinatie geeft een werking op lange en korte termijn. Dit product van LR is de Mercedes onder de Pro Balance producten.Een set van drie voldoet voor een Balanskuur van 3 maanden, met 3x4tabletten per dag. Na deze start kuur de hoeveelheid halveren, dus 3×2 tabletten per dag.

Beschrijving

Met Pro Balance blijft u in balans. Pro Balance bestaat uit basische mineraal stoffen, die snel en eenvoudig in het lichaam worden opgenomen. De mineraal stoffen zorgen voor het ondersteunen van een evenwichtige zuur-basen balans 1 met waardevolle mineralen zoals magnesium, calcium en koper.

Wat biedt Pro Balance?

Het levert geselecteerde basische mineraal zouten met mineralen en sporenelementen en is lactose vrij. Pro Balance biedt:270 mg Potassic, 200 mg Magnesium, 695 mg Calcium, 450

1 Magnesium in Pro Balance draagt bij tot een normale energiestofwisseling en tot een evenwichtig elektrolyten gehalte

Extra informatie

Gewicht 756 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

TOP