Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom voordeelset

120,99

Aloe Vera Drinking gel freedom bevat 89% Aloe Vera. De drank is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel geeft. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

De Aloe Vera Drinking Gel Freedom, de specialist

Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Het bevat Vitamine E en heeft een bijzinder zuivere productie. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en dus beter. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Uw algemene goede gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen en is Aloine vrij. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieen worden verzwakt.Aloe Vera Drinking gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.Aloe Vera Drinking gel freedom bevat 89% Aloe Vera. De drank is een energiedrank, die het lichaam een goed gevoel geeft. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken, om de positieve, lichamelijke veranderingen te merken.

Aloe Vera Drinking gel in vier verschillende smaken

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken. Aloe vera drink Honing, Dit is de originele Aloe Vera drank. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 98,2% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 88% aloinevrije zuivere bladgel. In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.

Beschrijving

Aloe vera drinking gel in voordeel set

Bij dagelijks en langdurig gebruik van aloe vera drinking gel worden de beste resultaten geboekt. De werkstoffen en het lichaam hebben enige tijd nodig om voor een goede werking te zorgen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 3 x 30ml. Speciaal voor deze gebruiker is er een voordeel set van 3 flessen aloe vera drinking gel. Er is praktisch geen enkel ander natuurproduct dat op zo een lange en succesvolle traditie kan terugblikken als aloe vera. Het eerste aloë-vera product van
LR en het meest succesvolle LR-product aller tijden is de Aloe Vera Drinking Gel Traditioneel met Honing. Voor deze en al onze andere Aloe Vera Drinking Gels gebruiken wij uitsluitend zuivere aloë-vera bladgel in de hoogst mogelijke concentratie. Eén van de belangrijkste stoffen in de bladgel van de aloë-vera plant is acemannan. De Aloe vera freedom is onderdeel van het Lifetakt Pro Activity programma, beweging in iedere leefomstandigheid. Aloe Vera drinking gel Active Freedom is de specialist voor uw bewegingsgestel:
1. BEWEGING: de normale kraakbeenfunctie wordt ondersteund. 1
2. STABILITEIT:Normale botfunctie wordt ondersteund 2
3. ENERGIE:Het energiemetabolisme wordt ondersteund en de vermoeidheid wordt verminderd 3
NATUURLIJK:88 % Aloë Vera bladgel – volledig zonder Aloïne **.
+ VERRIJKT:Met vitamine C, E, collageen, glucosaminesulfaat, chondroïtinesulfaat

Acemannan in aloe vera drinking gel

Acemannan wordt in alle celmembranen opgeslagen en zorgt daarom voor een versterking van de immuniteit van het gehele organisme tegen ziekteverwekkende parasieten, virussen en bacteriën. Acemannan is een langgerekte ketting-achtige suikervorm en behoort tot de groep der Mucopolysacchariden. Tot de pubertijd wordt Acemannan in het lichaam aangemaakt, daarna dient het door middel van voeding toegevoegd te worden. Het is de basis voor alle bindweefsel, inclusief de huid, de vaatwanden, pezen, gewrichten, kraakbeen, banden en voor het fundament van de botten. Aloe vera zit vol met acemannan.

De kwaliteit van aloe vera drinking gel

Het zuivere natuurproduct wordt gecombineerd met andere ingrediënten die het product zijn individuele eigenschappen verlenen. Kwaliteit komt bij ons op de
eerste plaats. Van teelt tot eindproduct. Bij LR is alles aan strenge controles onderworpen. Dat wordt gewaarborgd door de certificeringen van het SGS INSTITUUT FRESENIUS en het IASC (International Aloe Science Council).

1 Vitamine C draagt bij aan de normale collageen vorming voor een normale kraakbeen functie.
2 De vitamine C in Aloë Vera Drinkgel Active Freedom draagt bij aan een normale collageen vorming voor een normale bot functie.
3 Vitamine C draagt bij aan een normaal energiemetabolisme en aan de vermindering van vermoeidheid.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
**Aloïnegehalte minder dan <0,1mg/L

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Inhoud

Vitamine & mineralen

,

TOP