Warning: A non-numeric value encountered in /home/bodycare/domains/schoonheidswinkel.nl/public_html/here/wp-includes/media.php on line 3107

BEWEGINGSVRIJHEID IN ELKE LEVENSSITUATIE

Bewegen betekent vrijheid. Maar alleen als uw lichaam uw dagelijkse uitdagingen aankan en het snelle ritme kan bijhouden. Opdat u zo actief als u wilt door het leven zou kunnen gaan, helpt LR LIFETAKT Pro Activity uw lichaam zijn beweeglijkheid te behouden en tevens te bevorderen.

Daar zit beweging in.

Spelen met de kleinkinderen, uw boodschappen via de trap naar de 3e verdieping dragen of gaan sporten. U wilt zoveel mogelijk in beweging blijven, omdat het u de vrijheid biedt om te doen wat u wilt doen. U merkt echter ook dat u minder beweeglijk bent dan vroeger. Wanneer u de hele dag aan uw bureau zit bijvoorbeeld of als de sofa er ’s avonds zo aanlokkelijk uitziet. U bent geen huismus, maar toch is het niet gemakkelijk om ervoor te zorgen dat u elke dag voldoende beweging krijgt. De ketting van een fiets moet regelmatig worden geolied en in beweging worden gebracht en dat geldt ook voor onze spieren en gewrichten. Opdat u moeiteloos in beweging blijft, heeft LR LIFETAKT een geschikte oplossing:

Elke dag in beweging blijven?

LR LIFETAKT Pro Activity. Uw dagelijkse plus aan bewegingsvrijheid.

Op bewegen staat geen leeftijd. Met Pro Activity van LR LIFETAKT geniet u volop van uw bewegingsvrijheid en kunt u alle dagdagelijkse uitdagingen moeiteloos de baas. Daarvoor zorgt de combinatie van de Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom en de Active Freedom capsules. In de natuurgeneeskunde wordt de Aloë Vera plant al eeuwen gebruikt vanwege zijn cosmetische en therapeutische eigenschappen. Het sap van de Aloë Vera plant wordt door LR verrijkt met vitamine C en E. Vitamine C ondersteunt de bot- en gewrichtsfunctie. Uw bewegingsapparaat wordt gesterkt.

De Active Freedom capsules zorgen voor meer flexibiliteit en beweeglijkheid: vitamine D ondersteunt de spieren en mangaan het bindweefsel. Zo is de weg volledig vrij voor u.

TOP