Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus

41,49

Een lichte gembersmaak gecombineerd met verfrissende citroensmaak en zoete honing geeft de Aloe Vera Drinking Gel zijn specifiek karakter en het unieke effect.Een dagelijkse portie ‘immuunkracht’ is niet alleen effectief maar natuurlijk ook lekker.

Aloe vera drinking gel dat versterkt, activeert en stimuleert

De Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus bouwt het immuunsysteem van binnenuit in het lichaam op. Het werkingsmechanisme van de ingrediënten is veel omvattend en dus uniek op de markt als het gaat om een sterk immuunsysteem.

Niet alleen lekker, ook gezond

De LR Aloë Vera Drinking Gels bieden niet alleen ondersteuning in de meest uiteenlopende situaties in het leven, maar ook in verschillende smaken. Of jij een natuurlijke brandnetelnoot of een lekkere honingsmaak verkiest er is hier voor ieder wat wils.

Uniek, lekker en van hoge kwaliteit

Deze Aloe vera drinking gel is voor mannen, vrouwen, kinderen en volwassenen. Allen die hun immuunsysteem willen verterken omdat ze veel in contact komen met andere en door weer en wind gaan. Deze unieke drinking gel is verrijkt met gember, citroen, honing, vitamine C, zink en selenium. De lekker smaak komt van de licht kruidige gember in combinatie met de verfrissende citroen en zoet honing. Instituut Fresenius en IASC hebben de Aloe vera drank gecertificeerd.

Beschrijving

Gebruik van de Aloe Vera drinking gel Immune Plus

Aanbevolen gebruik is dagelijks 3 x 30 ml vóór de maaltijd. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het aanbevolen gebruik 2 x 20 ml. De Aloe Vera Drinking Gel Immune Plus kan afhankelijk van je smaak puur, licht gekoeld of op kamertemperatuur, maar ook met water verdund worden gedronken. Om het effect van de ingrediënten niet te beïnvloeden, moet de toevoeging van kokend water worden vermeden. De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet overschreden worden. Zorg daarnaast ook voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en voor een gezonde levensstijl. De Immune Plus drank is de specialist ter ondersteuning aan uw immuunsysteem:
1. ONDERSTEUNING: Bestaande immuuncellen worden ondersteund 1
2. STIMULATIE: Het immuunsysteem wordt gestimuleerd 1,2
3. BESCHERMING: De werking van het immuunsysteem wordt ondersteund 1
NATUURLIJK: 85 % aloë vera bladgel – zonder aloïne ** + UNIEK: verrijkt met gember, citroen en honing, en ook
immuunboosters vitamine C, zink en selenium.

Combineer voor een beter immuunsysteem

Koud weer, seizoensgebonden veranderingen of de eerste pollen veroorzaken stress aan het lichaam. Door gepaste producten kan een bredere, natuurlijke bescherming voor de slijmvliezen en het immuunsysteem worden opgebouwd. De citrusroos heeft een hoog polyfenolgehalte en vormt een natuurlijk schild. De vitamine C in de Cistus Incanus-capsules activeren ook het immuunsysteem. Colostrum Liquid bevat de eerste melk voor directe consumptie. Colostrum is het eerste afweersysteem dat kalveren via de melk, in de eerste uren na de geboorte, van de moeder krijgen. ls laatste toevoeging het advies voor Microsilver Plus handgel. Omdat bacteriën tot 3 uur op de huid aanwezig blijven, is het aanbevolen om ook de handgel voor handhygiëne te gebruiken.

1 Vitamine C, zink en selenium dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
2 Zink heeft een functie bij de celdeling.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
**Aloïnegehalte onder <0,1mg/L

Aloë Vera (Barbadensis Miller) Gel (85%), Bloemenhoning (8%), gembersap (6%), citroensapconcentraat (0,4%), vitamine C (L-ascorbine- zuur), Zuurmiddel (citroenzuur), stabilisator (Xanthan), conserveermiddel (kaliumsorbaat), Zinkcitraat 3-hydraat, natriumseleniet

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

TOP