Colostrum

48,99

Colostrum Liquid bevat 100% vloeibare biest en is een zuiver biest bevattend natuurlijk product met de beste eerste melk van Duitse koeien. Het bevat waardevolle, ontvette, van caseïne ontdane en niet gepasteuriseerde overtollige biest van het eerste uur. De waardevolle ingrediënten worden in een zorgvuldig koud productie procedé behouden. Made in Germany. Zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Gemaakt zonder antibioticarestanten en anabole androgene steroïden.

Colostrum by LR voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

De Colostrum direct van LR komt enkel uit restmelk van de eerste 12 uur en uitsluitend van koeien uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Er is kwaliteitsgarantie door opvolging van de lading. LR heeft een gepatenteerde koude verwerkingsproces. Colostrum Basis is voor de regelmatige, dagelijkse inname ontwikkeld. Gebruiksaanbeveling: dagelijks 8ml

Beschrijving

Colostrum als meest gezonde voeding die de natuur ons biedt. In dit bijzonder product dat tot 24 uur na de bevalling in de koeienmelk zit, zitten veel afweerstoffen. Niet voor niets is de colostrum een gewild en bijzonder product. het bevat meet vitamine A en caroteen dan gewone melk. Het is dikker en bevat meer vet, het geeft extra energie. Kijk ook naar de colostrum capsules, en de poeder speciaal voor kinderen.

Colostrum voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

LR staat bekend om zijn hoge kwaliteit en daarom komt de Colostrum enkel uit restmelk van de eerste 12 uur. Uitsluitend van koeien uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kwaliteitsgarantie door opvolging van de lading. Gepatenteerde koude verwerkingsprocessen en is ontwikkeld voor regelmatige, dagelijkse inname. Aanbevolen hoeveelheid: 8 ml per dag.

Colostrum als meest gezonde voeding die de natuur ons biedt

In dit bijzonder product dat tot 24 uur na de bevalling in de koeienmelk zit, zitten veel afweerstoffen. Niet voor niets is de colostrum een gewild en bijzonder product. het bevat meet vitamine A en caroteen dan gewone melk. Het is dikker en bevat meer vet, het geeft extra energie. Kijk ook naar de colostrum capsules, en de poeder speciaal voor kinderen. Colostrum zorgt voor de constante ondersteuning met geconcentreerd vloeibare vorm in een flesje. De melk van de eerste levensuren is een in de natuur uniek beschermend voedingsmiddel. Ook voor de gezondheid van de mens heeft het een enorme waarde, zoals steeds meer wetenschappelijke studies aantonen. Dat maakt het zo waardevol: immunologisch werkzame inhoud stoffen. Immunoglobulinen in een hoge concentratie – immuunregulatoren – groeifactoren – vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren. Ook verkrijgbaar in Voordeel set van 6 x 125ml.

koeienbiest (biestmelk) ontvet en ontdaan van caseïne

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP