Sale! -9%

Colostrum voordeelset

237,99

Voordeel set van 6 x 125 ml Colostrum – de melk van de eerste levensuren. Colostrum is een in de natuur uniek beschermend voedingsmiddel. Ook voor de gezondheid van de mens heeft het een enorme waarde, zoals steeds meer wetenschappelijke studies aantonen. Dat maakt dit product zo waardevol: immunologisch werkzame inhoud stoffen. Immunoglobulinen in een hoge concentratie, immuunregulatoren, groeifactoren, vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren.

Colostrum voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

LR staat bekend om zijn hoge kwaliteit en daarom komt de Colostrum enkel uit restmelk van de eerste 12 uur. Uitsluitend van koeien uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kwaliteitsgarantie door opvolging van de lading. Gepatenteerde koude verwerkingsprocessen en is ontwikkeld voor regelmatige, dagelijkse inname. Aanbevolen hoeveelheid: 8 ml per dag.

Aanvullende producten

Elk lichaam reageert anders in veeleisende situaties: Luister naar uw behoeften en ondersteun uw lichaam precies waar het hulp nodig heeft. Ook wanneer het stress betreft. En als u meer ondersteuning wenst: Pro 12 en Colostrum zijn de perfecte ondersteuning voor uw algemeen welzijn.

Beschrijving

Voordeel set van 6 x 125 ml Colostrum – de melk van de eerste levensuren. Colostrum is een in de natuur uniek beschermend voedingsmiddel. Ook voor de gezondheid van de mens heeft colostrum een enorme waarde, zoals steeds meer wetenschappelijke studies aantonen. Dat maakt colostrum zo waardevol: immunologisch werkzame inhoud stoffen. Immunoglobulinen in een hoge concentratie, immuunregulatoren, groeifactoren, vitaminen, mineralen, spoorelementen en aminozuren.

Colostrum voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

LR staat bekend om zijn hoge kwaliteit en daarom komt de Colostrum enkel uit restmelk van de eerste 12 uur. Uitsluitend van koeien uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Kwaliteitsgarantie door opvolging van de lading. Gepatenteerde koude verwerkingsprocessen. Colostrum is ontwikkeld voor regelmatige, dagelijkse inname. Aanbevolen hoeveelheid: 8 ml per dag.

Extra informatie

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP