PRO 12 CAPSULES

39,99

Elk lichaam reageert anders in veeleisende situaties: Luister naar uw behoeften en ondersteun uw lichaam precies waar het hulp nodig heeft. Ook wanneer het stress betreft. En als u meer ondersteuning wenst: Pro 12 en Colostrum zijn de perfecte ondersteuning voor uw algemeen welzijn.

Pro 12 van LR bevat de 12 bacteriestammen.Per capsule bevat het ongeveer 1 miljard probiotische bacteriën. De gepatenteerde micro-inkapseling gegarandeerd beschermt de bacteriën (Octrooinummer: EP 2 228 067 A1). Aanbevolen hoeveelheid: 1 capsule per dag met een glas water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Zorg altijd voor een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

Pro 12 met 12 bacteriestammen

Pro 12 bevat 1 miljard bacteriën per capsule die door de gepatenteerde dubbele micro-inkapseling onverteerd op de plaats van bestemming, in de darm, arriveren en zo de goede gezondheid optimaal kunnen ondersteunen. Capsules die het algeheel welzijn bevorderen. De bacteriën  laten zich in 12 verschillende stammen indelen. De Pro 12 zitten in een potje met 30 capsules. De capsules zijn ook te verkrijgen in een voordeel set van 3 x 30 capsules.

Beschrijving

Pro 12 met 12 bacteriestammen. Per capsule bevat het in totaal 1 miljard probiotische bacteriën. De gepatenteerde micro-inkapseling gegarandeerd beschermt de bacteriën (Octrooinummer: EP 2 228 067 A1). Neem 1x per dag een Pro 12 capsule in met een glas water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Zorg altijd voor een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Bewaar het product buiten het bereik van kinderen, koel en droog.

Probiotics met 12 bacteriestammen

Pro 12 van LR bevat de 12 bacteriestammen. Per capsule bevat het ongeveer 1 miljard probiotische bacteriën. Deze zijn onder te verdelen in 12 verschillende bacteriestammen. De capsules zijn te verkrijgen in een voordeel set van 3 x 30 capsules.

Extra informatie

Gewicht 15 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

Andere suggesties…

TOP