Tandverzorgende kauwgom met Microsilver

4,49

De tandverzorgende kauwgom uit in de Micro Silver Plus lijn is een wereldprimeur. De tandverzorgende kauwgom zorgt voor gezondere tanden. Kauwgom is eigenlijk de meest praktische vorm van tandverzorging. Het zorgt voor bescherming tegen caries en zorgt voor een frisse adem.

Tandverzorgende kauwgom als bescherming

Eindelijk is hij er: Microsilver, de eerste kauwgom die beschermt tegen bacteriën, met de functionele verzorging van LR! De meest praktische tandverzorging ter wereld! Eenvoudig mee te nemen voor onderweg. Zo kunt u eenvoudig onderweg uw tanden verzorgen.

Beschrijving

MicroSilver Plus tandverzorgende kauwgom in een pakketje met van 10 stuks. De kauwgom bij voorkeur gebruiken na het eten en minstens 5 minuten kauwen. De Kauwgom heeft een milde muntsmaak en is werkzamer dan de gebruikelijke tandverzorgende kauwgoms.

Waarom kauwgom met MicroSilver?

Tandartsen raden driemaal per dag tanden poetsen aan – in het dagelijkse
leven nauwelijks mogelijk. Geen probleem met MICROSILVER PLUS: De nieuwe tandverzorging-kauwgom in combinatie met de tandpasta zorgt voor een effectieve bescherming voor de hele dag. Dagelijks kiezen duizenden gebruikers voor de beschermende expert Microsilver. Voortaan ook verkrijgbaar als tandverzorgende kauwgom. zo werkt het krachtige microsilver: Sneller: Elimineert in minder tijd bacteriën dan de concurrentie. Effectiever: Verwijdert bacteriën dubbel zo effectief. Langer: Langduriger effect dan bij de gebruikelijke tandverzorgende kauwgoms. Voor bijbehorende MicroSilver tandpasta klik hier.

Gum Base, Xylitol, Erythritol, Maltitol, Sorbitol, Aroma (Flavor), Acacia Senegal Gum, Menthol, Titanium Dioxide, Lecithin, Glycerin, Silver, Limonene, C.I. 42090 (Blue 1).

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

TOP