Deo roller met Microsilver

18,89

Microsilver Deo roller uit het Microsilver plus lijn bezit de werkzame stof Microsilver dat werkt regulerend en stabiliserend voor de huid. De Microsilver plus bevat 3 basis werkzame stoffen, zuiver zilver, zinkbindingen en dexpanthenol.

Toepassing van de Microsilver Deo Roller

De Deo Roller werkt regulerend. Met 24h bescherming. Het best 's-morgens na het douchen onder de oksels aanbrengen om het ontstaan van onaangename geurtjes te voorkomen.

Deo roller zonder aluminiumzouten

De Deo roller uit de MicroSilver plus lijn is samengesteld zonder alcohol en aluminiumzouten. Het verzorgt en reguleert de natuurlijke huidflora en de aanwezige talk absorbeert overtollig zweet.

Beschrijving

Micro Silver Plus is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van kop tot teen.

Werkstof combinatie in Microsilver Plus

Basis voor de werking van de Microsilver Plus producten, waaronder deze Micro silver deo roller, is de werkstof Microsilver BGTM. Het gaat hier over zuiver zilverpoeder met een hoog poreuze, zwamachtige structuur. In combinatie met dexpanthenol en zinkverbindingen ontstaat een drievoudig werkzame formule voor uw gezondheid. Zuiverend: zilver heeft een sterk regulerende werking. Ongewenste bacteriën op de huid worden sterk verminderd. Regulerend: de reeds aanwezige bacteriën worden gehinderd in hun vermenigvuldiging. Stabiliserend: de huidbarrière wordt versterkt en daarmee minder vatbaar. Bij Micro silver gaat het om een nanoporeus zilver ook wel zilverpoeder genoemd met een partikel grootte van ca. 11,6 µm. Dit zilverpoeder heeft een zwamachtige oppervlaktestructuur. Het heeft een grote, actieve oppervlakte, waarvan de werking in de producten van de serie MICROSILVER voor de eerste keer bruikbaar gemaakt wordt voor de cosmetische toepassing op de huid.

Aqua (Water), Dimethicone, Triethyl Citrate, Talc, Propylene Glycol, Candida Bombicola/Glucose/ Methyl Rapeseedate Ferment, Dicaprylyl Carbonate, Steareth-2, Ceteareth-12, Steareth-21, Stearyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-20, Silver, Zinc Ricinoleate, Lysine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Distearyl Ether, Citric Acid, Methylpropanediol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Dispenser

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

Inhoud

Huidtype

, ,

TOP