Tandpasta met Microsilver

11,29

Microsilver Tandpasta beschermt en voorkomt. De tandpasta reinigt en verzorgt het tandvlees en tanden. Het verwijdert bij regelmatig gebruik ongewenste micro-organismen in mond en keel en bestrijdt zo mondgeurtjes. Door toevoeging van het hydroxyapatie egaliseert het kleine oneffenheden in het tandglazuur.

Toepassing van de Microsilver tandpasta

Poets de tanden grondig voor minstens twee minuten ‚s morgens en ‚s avonds of zo vaak als nodig is. Om halitose the bestrijden: Doe een beetje LR MICROSILVER PLUS Tandpasta op je tong en laat het oplossen. Zo werkt het als een mondspoeling en elimineert het bacteriën die verantwoordelijk zijn voor halitose. Spoel je mond grondig! Om tandvlees te versterken: Masseer een beetje LR MICROSILVER PLUS tandpasta in je tandvlees door middel van een interdentale borstel en laat het in werking treden.

Beschrijving

Microsilver tandpasta is een product uit de MicroSilver Plus lijn en is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van kop tot teen. De basis werkstoffen zijn: zuiver zilver, zinkbindingen, dexpanthenol.

Werkstof combinatie in Microsilver Plus

Basis voor de werking van de Microsilver Plus producten, waaronder deze tandpasta, is de werkstof Microsilver BGTM. Het gaat hier over zuiver zilverpoeder met een hoog poreuze, zwamachtige structuur. In combinatie met dexpanthenol en zinkverbindingen ontstaat een drievoudig werkzame formule voor uw gezondheid. Zuiverend: zilver heeft een sterk regulerende werking. Ongewenste bacteriën op de huid worden sterk verminderd. Regulerend: de reeds aanwezige bacteriën worden gehinderd in hun vermenigvuldiging. Stabiliserend: de huidbarrière wordt versterkt en daarmee minder vatbaar. Bij Microsilver gaat het om een nanoporeus zilver ook wel zilverpoeder genoemd met een partikel grootte van ca. 11,6 µm. Dit zilverpoeder heeft een zwamachtige oppervlaktestructuur. Het heeft een grote, actieve oppervlakte, waarvan de werking in de producten van de serie MICROSILVER voor de eerste keer bruikbaar gemaakt wordt voor de cosmetische toepassing op de huid.

Heel de dag een gezonde mondflora

Samen met het mondwater en de MicroSilver mondspray heb je 3 producten die je de gehele dag een frisse en gezonde mondflora geven. De LR MICROSILVER PLUS mondverzorgingskauwgom biedt LR een fijn afgestemd allround beschermingspakket voor gezonde tanden en tandvlees. MICROSILVER, het actieve bestanddeel van de producten, vermindert effectief bacteriën en virussen die verantwoordelijk zijn voor tandproblemen.
Extra

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Calcium Hydroxyapatite, Glycerin, Panthenol, Sodium C14-16 Ole?n Sulfonate, Sodium Mono?uorophosphate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Zinc Chloride, Silver, Lauryl Glucoside, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

TOP