ALOE VERA EMERGENCY SPRAY

22,99

Deze Aloe vera Emergency spray noemen we ook wel het multitalent. Het bezit twaalf plantenextracten wat samen met 83% Aloe vera voor een krachtige samenwerking zorgt.

Aloe Vera Emergency Spray met 83% Aloe Vera

Sterke combinatie uit Aloe Vera en 12 geselecteerde en bewezen kruiden essenties zoals calendula, duizendblad, kamille of salie-extract verenigen zich met 83% Aloe Vera tot een waar multitalent! Kalmeert, verfrist en regenereert ook een veeleisende en een gebarsten huid.Legt zich als een beschermende film op een beschadigde huid.

Beschrijving

Aloe vera emergency spray is het multitalent omdat het in gezet kan worden bij de behandeling van veel kwaaltjes. Het is een samenstelling van het beste uit Aloe Vera en elf plantenextracten. Samen creëren ze een niet te missen product. De snelle noodspray kan worden ingezet bij talloze huid- en lichaamsproblemen. Het is een lichte spray die over het hele lichaam kan worden gebruikt.

Aloe Vera Emergency Spray met 83% Aloe Vera

Een sterke combinatie uit Aloe Vera en 12 geselecteerde en bewezen kruiden essenties zoals calendula, duizendblad, kamille of salie-extract. Samen verenigen ze zich met 83% Aloé Vera tot een waar multitalent! Kalmeert, verfrist en regenereert ook een veeleisende en een gebarsten huid door een beschermende film op de beschadigde huid te leggen.

Eenvoudig in gebruik sterk in werking

De emergency spray is eenvoudig in gebruik door het op de huid sprayen middels de spray fles. De spray brengt een beschermend laagje aan op de huid en werkt direct na het sprayen. Naast dat de spray koelt en kalmeert, zal de huid regenereren en komt hij opnieuw tot evenwicht.

Aloe barbadensis leaf juice, glycerine, propyleenglycol, aqua (water), benzylalcohol, fenoxyethanol, allantoïne, kaliumsorbaat, tocoferol, achillea millefolium flower/leaf/stem extract, eucalyptus globulus leaf extract, taraxacum officinale (paardenbloem) rhizome/root extract, borago officinalis extract, thymus vulgaris (tijm) leaf extract, zingiber officinalis (gember) root extract, salvia officinalis (salie) leaf extract, passiflora incarnata extract, calendula officinalis flower etract, lactic acid, natriumhyddroxide, chamomilla recutita (matricaria)flower extract, pterocarpus santalinus wood extract,propolis extract, natriumbenzoaat, citric acid

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Inhoud

Cosmetische werking

Dispenser

Geslacht

,

Merk

TOP