Mondspray met Microsilver

13,49

Deze mondspray is verrijkt met de uiterst efficiënte, antibacteriële Microsilver BG dat al gebruikt wordt in alle andere Microsilver plus producten. Het pure zilver heeft een antivirale en antibacteriële werking en is speciaal voor de toepassing verfijnt zodat het in spray water gebruikt kan worden.

Slechte adem door ongezonde mondholte

Een gezonde mondholte vormt de basis voor een gezond lichaam. In de mondholte zitten enorm veel verschillende bacteriën, microben en virussen. Als deze uit balans wordt gebracht, kunnen de gevolgen onaangenaam zijn. Gevolgen van een mondholte die uit balans is zijn slechte adem, gevoelige tanden, ontstoken tandvlees, etc. Naast het spoelen met mondwater geeft juist deze mondspray door de dag heen direct een blijvend verfrissend effect.

Spoelen met mondwater

Gebruik van Microsilver mondspray heeft een onmiddellijk en blijvend verfrissend effect. De lichte formule pakt moeiteloos moeilijk bereikbare plaatsen aan. De spray is zo verfijnt dat ook kleine ruimtes bereikt kunnen worden. En, dankzij het antibacteriële en antivirale MicroSilver BGTM, verwijdert de spray 99.99 % van alle ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen. MicroSilver BGTM creëert een beschermende film die tot 12 uur lang fungeert als een schild tegen ziektekiemen. Voor uw dagelijkse persoonlijke hygiëne. De mondspray is suikervrij.

Beschrijving

De meeste dagen zijn we er vaak op uit. We werken, reizen, werken onze to-do lijsten af en natuurlijk eten en drinken we. In deze tijdsperiode hebben ziektekiemen, zoals virussen en bacteriën, ideale omstandigheden om zich te verspreiden. Als de natuurlijke balans van onze mondflora, het zogenaamde mondmicrobioom, uit balans wordt gebracht, kunnen slechte adem en problemen met tanden en tandvlees het gevolg zijn.

Gebruik van de mondspray

Poets je tanden elke ochtend en avond en gebruik de LR MICROSILVER PLUS mondspray rond de middag en wanneer dan ook. Sproei 1-2 keer kort de LR MICROSILVER PLUS Hygiëne & Bescherming mondspray in je mond. Samen met de Microsilver tandpasta en het Microsilver mondwater heb je ideale producten voor goed verzorgd gebit en een gezonder mondflora. De LR MICROSILVER PLUS mondverzorgingskauwgom biedt LR een fijn afgestemd allround beschermingspakket voor gezonde tanden en tandvlees.

Meer over MicroSilver BG

Het actieve ingrediënt MicroSilver BG™ verspreid zilverdeeltjes met een sponsachtige structuur. Deze vormen een beschermende barrière die alle oppervlakken van de mondholte bedekt. Kiemen, zoals bacteriën en virussen, hebben geen kans tegen de antibacteriële en antivirale werking van het zilver. Het mondwater voorkomt dus de vorming van tandplak, tandbederf en parodontale aandoeningen, helpt het mondmicrobioom in balans te brengen en houdt het op lange termijn in stand.

Er zijn veel soorten mondbacteriën

Er zijn vele soorten mond bacteriën waarvan er op dit moment iets meer dan 1000 zijn beschreven. We weten door DNA-technieken dat er veel meer zijn, maar die zijn nog niet gekweekt of bestudeerd in het laboratorium. Naast bacteriën komen in de mondholte ook schimmels, gisten en eencellige diertjes voor. Er wordt geschat dat een individu ongeveer een miljard microbiële cellen in de mond heeft en ongeveer 200-300 verschillende soorten organismen. Wil je meer weten over de mondholte lees dan deze kennislink over, een mondvol microbieel leven.

Aqua (Water), Xylitol, Alcohol, Glycerine, Propyleenglycol, Aroma, Menthol, Salvia Officinalis (Salie) Bladuittreksel, Echinacea Purpurea Extract, Xanthaangom, Aloë Barbadensis bladsap poeder, Ceratonia Siliqua Gom, Zilver, Limoneen, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Melkzuur

Extra informatie

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

Inhoud

TOP