Mondwater met Microsilver

33,69

Dit mondwater is verrijkt met de uiterst efficiënte, antibacteriële Microsilver BG dat al gebruikt wordt in alle andere Microsilver plus producten. Het pure zilver heeft een antivirale en antibacteriële werking op de huid.

Slechte adem door ongezonde mondholte

Een gezonde mondholte vormt de basis voor een gezond lichaam. In de mondholte zitten enorm veel verschillende bacteriën, microben en virussen. Als deze uit balans wordt gebracht, kunnen de gevolgen onaangenaam zijn. Gevolgen van een mondholte die uit balans is zijn slechte adem, gevoelige tanden, ontstoken tandvlees, etc.

Spoelen met mondwater

De innovatieve, gelachtige textuur van dit mondwater verdedigt tanden, tandvlees, tong en interdentale ruimtes en beschermt tegen de vorming van schadelijke bacteriën voor tot wel 12 uur lang. Al wat blijft is een frisse adem een een aangenaam gereinigde mondholte. Dankzij het antibacteriële en antivirale MicroSilver, vermindert de Hygiëne & Bescherming mondspoeling ook alle ziektekiemen, zoals bacteriën en virussen met 99,99%. Dit mondwater is geheel suikervrij.

Beschrijving

Vooral zwaar belast tandvlees en geïrriteerde mondslijmvliezen hebben baat bij de ontstekingsremmende effecten van MicroSilver. De toegevoegde Aloe Vera Barbadensis Gel verbetert het antibacteriële effect. Sodium fluoride (200 ppm) versterkt het tandglazuur en heeft een remineraliserend effect. Menthol en pepermunt zorgen voor een langdurig fris gevoel in de mond. Daarnaast verhindert suikervervanger xylitol de groei van bacteriën en veroorzaakt geen vorming van zuren die schadelijk zijn voor het gebit.

Gebruik van het mondwater

Reinig tweemaal per dag de mond met de Hygiëne & Bescherming mondspoeling. Bij voorkeur verspreid s-ochtends en s-avonds na het tanden poetsen. Gebruik voor de mondspeoling de volgende stappen:
1. Goed schudden voor gebruik.
2. Vul het maatbekertje met ongeveer 5ml mondspoeling
3. Spoel de mond voor ongeveer 30 seconden.
4. Spuw uit.
Het geniet de voorkeur om niet nog eens met water te spoelen. Niet inslikken. Het mondwater kan gebruikt worden door iedereen ouder dan 14 jaar, voor een effectieve hygiëne en preventieve bescherming van de mondholte. De mondspoeling bevat 200 ppm fluoride en bevat alcohol. Het is niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar, zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven.

Meer over MicroSilver BG

Het actieve ingrediënt MicroSilver BG™ verspreid zilverdeeltjes met een sponsachtige structuur. Deze vormen een beschermende barrière die alle oppervlakken van de mondholte bedekt. Kiemen, zoals bacteriën en virussen, hebben geen kans tegen de antibacteriële en antivirale werking van het zilver. Het mondwater voorkomt dus de vorming van tandplak, tandbederf en parodontale aandoeningen, helpt het mondmicrobioom in balans te brengen en houdt het op lange termijn in stand. Complete Microsilver mondverzorging door een combinatie met tandpasta, mondspray en mondverzorgingskauwgom.

Er zijn veel soorten mondbacteriën

Er zijn vele soorten mond bacteriën waarvan er op dit moment iets meer dan 1000 zijn beschreven. We weten door DNA-technieken dat er veel meer zijn, maar die zijn nog niet gekweekt of bestudeerd in het laboratorium. Naast bacteriën komen in de mondholte ook schimmels, gisten en eencellige diertjes voor. Er wordt geschat dat een individu ongeveer een miljard microbiële cellen in de mond heeft en ongeveer 200-300 verschillende soorten organismen. Wil je meer weten over de mondholte lees dan deze kennislink over, een mondvol microbieel leven.

Aqua (Water), Xylitol, Alcohol, Glycerine, PVM/MA Copolymeer, Aloë Barbadensis Bladsap Poeder, Aroma, Menthol, Natriumhydroxide, Zilver, Xanthaangom, Natriumfluoride, Limonene, CI 42090 (Blauw 1)

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

Inhoud

TOP