MICRO SILVER GEZICHT REINIGING

20,99

Microsilver Face Wash of gezicht reiniging is een reiniging met het waardevolle microsilver. De werkzame stof Microsilver werkt regulerend en stabiliserend en in combinatie met waardevolle aanvullende inhoudelijke stoffen of mineraal verbindingen wordt de werking geoptimaliseerd. Basis werkstoffen zijn zuiver zilver, zinkbindingen en dexpanthenol

Werking van de Microsilver gezicht reiniging

De Micro Silver Plus gezichtsreiniger met salicylzuur biedt een milde en gelijktijdig een effectieve reiniging van de huid. De huid wordt optimaal op de volgende verzorging voorbereid. Voorbereidend als reiniging gebruiken.

1 op voorraad

Beschrijving

Micro Silver Plus is de functionele verzorging van LR voor het hele lichaam van kop tot teen. De basis werkstoffen zijn: zuiver zilver, zinkbindingen, dexpanthenol.

Werkstof combinatie in Microsilver Plus

Basis voor de werking van de Microsilver Plus producten, waaronder deze Micro silver gezicht reiniger, is de werkstof Microsilver BGTM. Het gaat hier over zuiver zilverpoeder met een hoog poreuze, zwamachtige structuur. In combinatie met dexpanthenol en zinkverbindingen ontstaat een drievoudig werkzame formule voor uw gezondheid. Zuiverend: zilver heeft een sterk regulerende werking. Ongewenste bacteriën op de huid worden sterk verminderd. Regulerend: de reeds aanwezige bacteriën worden gehinderd in hun vermenigvuldiging. Stabiliserend: de huidbarrière wordt versterkt en daarmee minder vatbaar. Bij Micro silver gaat het om een nanoporeus zilver ook wel zilverpoeder genoemd met een partikel grootte van ca. 11,6 µm. Dit zilverpoeder heeft een zwamachtige oppervlaktestructuur. Het heeft een grote, actieve oppervlakte, waarvan de werking in de producten van de serie MICROSILVER voor de eerste keer bruikbaar gemaakt wordt voor de cosmetische toepassing op de huid.

Extra informatie

Cosmetische werking

,

Levertijd

1-2 werkdagen

Dispenser

Merk

Inhoud

Huidtype

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

TOP