CISTUS INCANUS THEE

16,99

Cistus Incanus Thee uit de in het wild groeiende cistusroos Cistus Incanus, de grijs behaarde cistusroos, is een van de polifenol rijkste planten in Europa. Plant deskundige omschrijven deze geneeskrachtige plant als : Kreukelig lief eendagsbloemetje dat strak trekt in de loop van de dag en tegen de avond uitvalt.

Cistus Incanus Thee plant

De citrusroos is een van de Cistus soorten waar de hars traditioneel van gewonnen wordt. De immense veelvoud aan fenolische combinaties (lees aromatische verbindingen die na de verwerking van de plant zorgen voor smaak) in de cistusroos is ook voor het menselijke organisme zo waardevol. De cistus kwaliteitscriteria van de Cistus Incanus Thee ontstaan door gebruik van de rijke, fijngesneden bladeren, zonder hout of versnippering. Er wordt enkel gebruik gemaakt van in het wild groeiende planten en zonder gen techniek. De Cistus Incunus Thee wordt gemaakt van 95% cistusroos bladeren en 5% pepermuntbladeren. Waardevolle inhoud stoffen van de Cistus Incanus gecombineerd met gedroogde muntbladeren.

Koop 2 voor € 16,48 per stuk. en bespaar 3%

Beschrijving

Cistus Incanus Thee komt van de in het wild groeiende cistusroos Cistus Incanus, de grijsbehaarde cistusroos, is een van de polifenol rijkste planten in Europa. Plant deskundige omschrijven deze geneeskrachtige plant als : Kreukelig lief eendagsbloemetje dat strak trekt in de loop van de dag en tegen de avond uitvalt.

Cistus Incanus Thee uit een geneeskrachtige plant

Dit is een van de Cistus soorten waar de hars traditioneel van gewonnen wordt. De immense veelvoud aan fenolische combinaties (lees aromatische verbindingen die na de verwerking van de plant zorgen voor smaak) in de cistusroos is ook voor het menselijke organisme zo waardevol. De cistus kwalitetiscriteria van de Cistus Incanus Thee onstaan door gebruik van de rijke, fijngesneden bladeren, zonder hout of versnippering. Er wordt enkel gebruik gemaakt van in het wild groeiende planten en zonder gentechniek. De Cistus Incunus Thee wordt gemaakt van 95% cistusroosbladeren en 5% pepermuntbladeren. Waardevolle inhoudstoffen van de Cistus Incanus gecombineerd met gedroogde muntbladeren.

Gebruiksaanwijzing Cistus Incanus Thee

Cistus Incanus Thee 1 Volle theelepel per kop. Met kokend water overgieten en 8-10 minuten laten trekken.

Werking van Cistus Incanus Thee

De Cistus Incanus plant bevat de meeste polyfenolen van alle plant soorten in Europa. Polyfenolen staan bekend om hun heilzame werking als antioxidant. Het werkt tegen ontstekingen (tandvleesontsteking, griep), allergien en huidproblemen als eczeem. Daarnaast heeft het een beschermende werking tegen kanker, diabetes, hart- en vaatziekten. Het gebruik geeft je meer vitaliteit doordat waardevolle stoffen een positieve werking hebben op het immuunsysteem en de weerstand. De Cistus Incanus is ook te verkrijgen in cistus Incanus capsules.

95 % cistusroosbladeren (Cistus Incanus), 5 % pepermuntbladeren

Extra informatie

Gewicht 250 g
Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Vitamine & mineralen

,

Overige werking

,

TOP