Beter slapen mogelijk maken met Night Master slaapdrank

79,99

De nieuwe slaapdrank van LR LIFETAKT heet Night Master. Het zorgt op verschillende gebieden dat je beter kunt slapen. De Night Master slaapdrank is een natuurlijke manier om bij regelmatig gebruik een langdurige, rustgevende slaap te garanderen 1,2,3,4. Het ondersteunt het eigen slaapritme van het lichaam. En zorgt voor de complete nachtrust:
1. Sneller in slaap vallen door pure ontspanning
2. Diep doorslapen door verbeterde slaapkwaliteit
3. Uitgerust wakker worden door geoptimaliseerde regeneratie tijdens de slaap
De Night Masker slaapdrank is een zeer effectieve formule van natuurlijke en wetenschappelijk bewezen actieve ingrediënten, waaronder Aloe-vera. De drank ondersteund en maakt je niet afhankelijk, is suikervrij en veganistisch.

Night Master slaapdrank heerlijk en gezond

De slaapdrank bezit belangrijke ingrediënten uit de natuur. Aloë vera, en hopextracten en saffraan. Saffraan helpt sneller in slaap te vallen, verbetert de slaapkwaliteit en het herstel. Verantwoordelijk hiervoor zijn de secundaire
plantaardige stoffen in saffraan, zoals carotenoïden. Ze worden Crocine en Crocetin genoemd en zijn verantwoordelijk voor de gele kleur van saffraan. De drank heeft geen gewenningseffect en maakt niet afhankelijk. Het voorziet in 100 % van de dagelijkse behoefte aan 4 belangrijke B-vitaminen, bevat 250 mg L-tryptofaan, magnesium en het is ook een sterk geconcentreerde bron van zink.

1 www.saffractiv.com, Stand: 13.11.2019.
2 Comercial Química Massó, ongepubliceerde Studie, 2014.
3 Vitaminen B6 en B12, thiamine, niacine en magnesium dragen bij aan de normale werking van het zenuwstelsel. Zink draagt bij aan de normale cognitieve functie.
4 Magnesium draagt bij aan een normale spierfunctie.

Set van twee

Beschrijving

Laad je “batterij op” door beter slapen

We zien het om ons heen gebeuren, sommige mensen hechten meer belang aan het opladen van hun smartphone dan aan het opladen van hun eigen batterij! Bedenkt zelf maar eens, hoe vaak lig je ‘s-avonds wel niet wakker in bed omdat je gedachten door je hoofd spoken. Als je in de ochtend wakker wordt. heb je het gevoel dat je nog niet bent uitgeslapen. Uit slaaponderzoek, uitgevoerd door MENTE>FACTUM in 2019, blijkt dat dit een groot probleem is waar 78% van de bevolking onder lijdt. Studenten, werkende mensen en vooral de oudere generaties worden geplaagd door slaapproblemen.Het is ook bekend dat een gezonde slaap de levenskwaliteit verbetert. Uitgeslapen betekend dat je klaarwakker bent en geconcentreerd, efficiënt kan werken.

Slaapdrank helpt je nacht na nacht

Mensen brengen ongeveer een derde van hun leven door in bed. Als je rekent met een leeftijd van 80 jaar kom je uit op 24 jaar slapen. Dat is niet voor niets want je hebt slaap ook dringend nodig. Waarom eigenlijk? Slaap doet wonderen! Slaap heeft een ontwakende functie, het is elementair voor alle cognitieve vermogens. Het is een bron van kracht, een boost voor het geheugen en bescherming tegen neerslachtigheid in één. Al met al, slaap is essentieel voor mensen. Ten slotte maakt slapen je gelukkig en zorgt het voor een goed humeur!

Hoe werkt de Night Master slaapdrank?

Met de slaapdrank van LR LIFETAKT Night Master en het unieke Triple Effect. Drink het iedere avond net voor
het slapengaan, slaap ’s-nachts goed door begin de ochtend als je bent uitgeslapen.

Roer de inhoud van het zakje door 100 ml water en drink het 30 minuten voor het slapengaan. Je kunt het ook drinken na het tandenpoetsen. De inhoud van een doos voorziet in een praktische maandvoorraad. 30 zakjes van 3,7 gram per zakje.

Trimagnesium dicitrate, sweetener (xylit), L-tryptophan, natural food colouring (beetroot powder), zinc gluconate, saffron extract (0.8%), hops extract (0.7%), natural flavour, nicotinamide, Aloe vera powder (0.4%), pyridoxine hydrochloride, thiamin mononitrate, methylcobalamin

Extra informatie

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

Inhoud

TOP