ZEITGARD JOUW BEAUTY STUDIO VOOR THUIS

Geniet van de luxe van professionele instituutbehandelingen in je eigen huis: een innovatief, high-tech apparaat waarvoor patent is aangevraagd*, met vier verschillende toepassingsmogelijkheden voor een effectieve reiniging en verzorging van gezicht en lichaam – afgestemd op leeftijdsgebonden en individuele huidbehoeften. LR ZEITGARD is het unieke, technologische cosmeticasysteem dat jouw schoonheid meer tijd geeft.

Een jongere, verzorgde huid met ZEITGARD

ZEITGARD PRO COSMETIC DEVICE Geniet van de luxe van professionele instituutbehandelingen in je eigen huis: een innovatief, high-tech apparaat waarvoor patent is aangevraagd<sup>*</sup>, met vier verschillende toepassingsmogelijkheden voor een effectieve reiniging en verzorging van gezicht en lichaam – afgestemd op leeftijdsgebonden en individuele huidbehoeften. LR ZEITGARD is het unieke, technologische cosmeticasysteem dat jouw schoonheid meer tijd geeft. *Patent aangevraagd in Duitsland voor een cosmetisch apparaat voor thuisgebruik met verwisselbare hulpstukken: Patent nr.: 10 2022 200 747.6

VOOR THUIS JOUW BEAUTY-STUDIO Het hart van LR ZEITGARD: een apparaat, waarvoor patent is aangevraagd*, dat de modernste technologieën en vier schoonheidsinstrumenten verenigt en intelligent combineert. Gezicht of lichaam, reiniging of verzorging – een echte allrounder op het hoogste technologische niveau. REINIGING Zachte en tegelijkertijd poriëndiepe gezichtsreiniging. Twee zeer doeltreffende producten vullen de professionele reiniging aan met het nieuwe Zeitgard Pro Cosmetic Device. Voor een schone huid, alsof je net uit de schoonheidssalon komt. GEZICHTS- & LICHAAMSVERZORGING Dagelijkse en speciale verzorging voor gezicht en lichaam met zeer effectieve verzorgingsformules voor leeftijdsgebonden en individuele huidbehoeften. In combinatie met de professionele hulpmiddelen van het Zeitgard Pro Cosmetic Device wordt het effect van de hoogwaardige cosmetica merkbaar versterkt. BEAUTIES De hoogwaardige LR ZEITGARD Beauties accentueren de natuurlijke schoonheid en zorgen voor een stralend uiterlijk.

Gelaatsverzorging

Als aanvulling op de reiniging en de anti-age-behandeling met de ZEITGARD apparaten, biedt de gelaatsverzorging verdere huidverbetering en een langdurig anti-age-effect – ongeacht leeftijd of geslacht.

RACINE

Effectieve basisverzorging - voor beginners

De doeltreffende basisverzorging van Racine geeft een vermoeide, afgematte huid nieuwe energie en hydrateert ze. Nog voor de eerste rimpeltjes ontstaan, kan je het verouderingsproces van de huid tegengaan met de crèmes die zijn samengesteld uit een verzorgend complex van het co-enzym Q10 en algen. Racine bevordert de volledige energiebalans in de cellen. Ze activeert de huid en geeft haar meer frisheid en uitstraling.

NANO GOLD

Rijke verzorging tegen huidveroudering - voor 30+

De hoogwaardige verzorging bestaat uit een exclusieve combinatie van goud en zijdeproteïnen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Terwijl het goud een perfecte UVA-bescherming biedt, helpt zijde om huideigen collageen aan te maken. Nano Gold draagt daardoor bij aan de regeneratie van de huid en reduceert de door het zonlicht veroorzaakte rimpeltjes.

BEAUTY DIAMONDS

Luxe-verzorging voor de rijpe, veeleisende huid - vanaf beginners

Deze luxueuze verzorging is een moderne combinatie van actieve stoffen, gebaseerd op diamanten en peptiden. Beauty Diamonds heeft een exclusieve en voedende textuur die helemaal in het teken van verwennen staat. De doeltreffende anti-age-werkstoffen bieden een intensieve lifting voor de rijpere huid en helpen de huid te verstevigen, te herstellen en effectief te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

PLATINUM

Exclusieve verzorging voor de mannenhuid - voor mannen

Moderne mannen zien er graag perfect uit. En Platinum biedt gewoon de ideale verzorging voor een dag boordevol uitdagingen. Door de innovatieve combinatie van werkzame bestanddelen krijgt de vermoeide huid een intensieve en frisse boost. De speciaal voor mannenhuid ontwikkelde crème-textuur trekt snel in, hydrateert doeltreffend, vermindert rimpeltjes, en laat de huid er jonger uitzien.

SEROX

Doelgerichte verzorging tegen mimische rimpels - voor hem en haar

Hoogwerkzame inhoudsstoffen bieden je gelaatshuid meer elasticiteit, maken de huid strakker en gaan volumeverlies tegen. Serox reduceert doelgericht kleine mimische rimpels rond de ogen, op het voorhoofd en rond de neus. De exclusieve en perfecte combinatie van actieve stoffen – waaronder hyaluronzuur en Ultra Filling Spheres™ – helpt de rimpeldiepte duidelijk zichtbaar te verminderen. De Lip Optimizer is een nieuw, innovatief, gespecialiseerd product voor zichtbaar meer lipvolume.

POWER LIFT

Intensieve energiekick voor het gelaat - voor hem en haar

De gemakkelijke gelaatsverzorging helpt vooral vermoeide, gespannen en energie-behoeftige huid met een perfecte verfrissingskick – ook tussendoor de ideale en snelle oplossing! De combinatie van Reductine®, hyaluronzuur, algenextract en een stimulerende mix van zeven kruiden zorgt voor de perfecte hydratatie van de huid. Power Lift vitaliseert en verstevigt het gelaat van zowel mannen als vrouwen – doorheen de hele dag.

SLEEPING MASK

Regeneratie tijdens de nachtrust - voor hem en haar

Het rijke masker zorgt met haar hooggeconcentreerd complex van werkzame stoffen – waaronder Ultra Filling Spheres™, jojobaolie en Schisandrabessen – voor intensieve hydratatie, natuurlijke regeneratie en een langdurig Anti-Age-effect. De huid ontspant zich namelijk vooral ’s nachts en staat dan het beste open voor het opnemen van belangrijke actieve stoffen. De energierijke en zeer effectieve verzorgingsformule van Sleeping Mask laat je huid ‘s morgens zijdezacht aanvoelen en je gelaat ziet er glad en stralend fris uit.

de voordelen vanONZE WINKEL

Schoonheidswinkel streeft erna om uw online koop behoefte te vereenvoudigen. Een klantgerichte focus op online winkel gemak, veilig, eenvoudig en snel. Geef uw opmerkingen en aanbevelingen door via het contact formulier.

veilig betalen

In onze winkel zijn er veilige online betaal mogelijkheden. iDEAL is veilig betalen via uw eigen bank, Paypal maakt betaling via uw creditcard, creditcard of eenvoudig achteraf betalen via overschrijving.

verzending

Uw bestellingen worden met PostNL verstuurd en bezorgt. In Nederland worden tot € 30 kosten van € 6,95 in rekening gebracht. Naar België wordt altijd € 6,95 kosten in rekening gebracht.

14 dagen bedenktijd

Is het door u bestelde product toch niet helemaal naar wens? Bij Schoonheidswinkel.nl kunt u het tot 14 dagen na aankoop gewoon weer retourneren. U krijgt dan het aankoopbedrag van ons terug.

Aloe Vera, de wonderplant met uitzonderlijke producten!
TOP