BODY MISSION PAKKET

259,99

Body Mission pakket gewichtsmanagement.Simpel beginnen met uw gewichtsmanagement. Kies je favoriete smaak en bestel, start de Body Mission en ervaar afvallen terwijl je je goed voelt. De Figu Active Body Mission is uw succesrecept.

Gewichtsmanagement is kinderspel

De eerste stap naar uw streefgewicht. De eerste stap is meteen de belangrijkste. Stel uzelf een haalbaar doel en start uw persoonlijke Body Mission! U zult het zien dat alle volgende stappen zijn kinderspel!Dan stel u zelf een doel. Uw streefgewicht is uw motivatie! Bepaal uw persoonlijke mijlpalen waar u naartoe wilt werken. Kleine, maar haalbare doelen helpen. Probeer niet te veel gewicht in een keer te verliezen! Vervang bepaalde maaltijden en ontdek daarbij het brede gamma van Figu Active. Een reep als snelle vervang maaltijd of een warm soepje s-avonds. Er zijn producten voor elke situatie.

Het werkt, vier succes

De eerste kleine successen zijn met de Figu Active Body Mission al snel te zien. Onthoud wel altijd dat iedereen anders is. Erger u dus niet aan het succes van anderen.

1 op voorraad

Beschrijving

Zo werkt de Figu Active Body Mission pakket. Een dag met de Figu Active producten. De maaltijdvervangers zijn vrij te combineren en houden uw dieet interessant en afwisselend.

Afslanken begint al in de ochtend

Omdat het s-ochtends snel moet gaan, drink u een shake voor het werk. Zo kunt u de dag fit beginnen. Als het dan lang duurt voor het lunchpauze is, kunt u die periode zeer goed overbruggen dankzij de afslank thee van Figu Active.

De bodem voor ’s middags

Tijdens de lunchpauze iets warms waarop u kunt kauwen. De groentesoep met curry van Figu Active met een handvol groenten zorgt voor afwisseling en voorkomt een dipje’ in de namiddag. Daarna duurt het niet zo lang meer voor het avond is.

Gezonde voeding ’s avonds

‘S avonds geniet u van de tijd met uw gezin. Smullen van een vers gekookte maaltijd. Dat past binnen de Figu Active Body Mission van LR. De Figu Active Protein Drink zorgt bovendien dat u iedere dag een extra portie eiwitten binnen krijgt.

U ontvangt :

Informatie folder
Persoonlijke code voor de Online dieet manager
2 x Figu Active Shakes naar keuze
1 x Figu Active soep naar keuze
1 x Figu Active Vital
1 x Figu Active repen naar keuze
1 x Figu Active kruiden vastenthee
1 x Figu Active Protein Drink
1 x Pro Balance tabletten
1 x Shaker

Extra informatie

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP