Pro Balance tabletten

35,49

Het evenwicht tussen zuren en basen wordt beïnvloed door verschillende organen, zoals de lever, de nieren, de longen en het spijsverteringsstelsel. Dit samenspel kan door verzuring ernstig verstoord worden. De basische minerale zouten die nodig zijn om het evenwicht te herstellen moeten indien nodig onttrokken worden aan opslagplaatsen van mineralen (bv. het beendergestel). Pro Balance herstelt de zuur-base balans1. Dit vermindert moeheid en vermoeidheid2. Voor iedereen die een intensieve levensstijl heeft en daar succesvol in wilt zijn.

De kwaliteit van Pro Balance! 3

Er zijn merken op de markt die bevatten oxide en daar kan je lichaam niet veel van opnemen. Magnesium carbonaat neemt iets beter op, omdat dit organisch gebonden is. Deze zorgt nog meer voor het ontzuren. Deze is normaal alleen te verkrijgen in de apotheek. De combinatie van carbonaten en citraten , een bijzondere combinatie geeft een werking op lange en korte termijn. Dit product van LR is de Mercedes onder de Pro Balance producten.

 • Voor een normale functie van het zenuwstelsel4
 • Voor een normale spierfunctie4
 • Draagt bij tot de elektrolytenbalans2
 • Voor een normaal energie-metabolisme5
 • Voor een normaal energiemetabolisme van de macro-voedingsstoffen5

1. Het Magnesium in Pro Balance draagt bij tot het elektrolytenevenwicht
2. Het Magnesium in Pro Balance helpt moeheid en vermoeidheid te verminderen
3. Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl
4. Kalium ondersteunt de normale functie van het zenuwstelsel en spieren
5. Calcium zorgt voor een normale energiestofwisseling, botten en tanden

Pro-Balance is voordeliger vanaf 3 stuks.

Voordeel vanaf 3 stuks

Beschrijving

Met Pro Balance blijft u in balans, door in iedere levensfase de dagelijks behoefte aan voedingsstoffen in aan te vullen. Het ontzuurt het lichaam en geeft de juiste voeding voor de spieren. De tabletten bestaan uit basische mineraal stoffen, die snel en eenvoudig in het lichaam worden opgenomen. De mineraal stoffen zorgen voor het ondersteunen van een evenwichtige zuur-basen balans1 met waardevolle mineralen zoals magnesium, calcium en koper. Pro Balance bestaat uit geselecteerde basische mineraal zouten, sporenelementen en is gluten- en lactose vrij. Pro Balance is een eenvoudige en praktische ondersteuning, die moeiteloos mee opgenomen kan worden bij de dagelijkse maaltijden.

Gebruiksaanbeveling

Bij voorkeur driemaal daags 4 tabletten over de dag verdeeld en neem de tabletten in met water. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Zorg
naast het gebruik van ondersteunende voedingsstoffen, voor een afwisselende en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Extra info

Mensen hebben mineralen nodig om te overleven. Deze mineralen zijn anorganische stoffen zoals zouten of metalen en ze zijn betrokken bij een verscheidenheid aan metabolische- en andere lichaamsprocessen. Dit gaat van de zout- en waterbalans tot en met het immuunsysteem, de zenuwfunctie en de botverharding. Macroelementen zoals kalium of calcium zijn in hogere doses noodzakelijk, terwijl andere stoffen zoals zink, jodium of selenium in kleinere dosis voldoende zijn. Deze laatst genoemde stoffen worden sporenelementen genoemd.

Pro Balance kan ondersteunen bij:

 • Het verminderen van vermoeidheid, futloosheid, slapeloosheid, gevoelloosheid1,2
 • Maagzuur
 • Spierpijn of spierknopen3
 • Gewrichtspijn, reuma, artritis, jicht
 • Hoge bloeddruk (hypertensie) dit gaat vaak in combinatie met Aloë Vera drank
 • Hoog urine zuur-gehalte
 • Nierstenen
 • Diabetes
 • Dieetbegeleider
 • Migraine

1. Magnesium in Pro Balance draagt bij tot een normale energiestofwisseling en tot een evenwichtig elektrolyten gehalte
2. Het Magnesium in Pro Balance helpt moeheid en vermoeidheid te verminderen
3. Calcium draagt bij tot een normale spierfunctie

Natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, vulmiddel (sorbitol), vulmiddel (microkristallijne cellulose), magnesiumcarbonaat, kaliumcitraat, natriumcitraat, kaliumbicarbonaat, magnesiumcitraat, calciumcitraat, maltodextrine, maïszetmeel, oplosmiddel (siliciumdioxide en magnesiumzouten van vetzuren), koperglucose.

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

TOP