Aloe vera babycreme kraamcadeau

74,93

Met dit Aloe vera babycreme kraamcadeau geef je altijd een iets goeds. Het Aloe vera babycreme cadeay bestaat uit producten voor de verzorging van de babyhuid aangevuld met leuke babyproducten. Een grote Tiamo knuffelbeer van 50 cm hoog vult de Rotan rietenmand van 30 x 30 cm. De mand is een mooi decoratiestuk op de babykamer.

Babycreme kraamcadeau met babyverzorgingsproducten

Dit kraamcadeau bezit drie babyverzorgingsproducten met in de basis Aloe vera. Aloe vera staat erom bekend om bijzonder goed te zijn voor de huid. Zo kan ook de tere babyhuid verzorgt worden met deze producten. De Aloe vera babyset bestaat uit een Sensitive protection creme, Sensitive waslotion & shampoo en een Sensitive face & bodycreme. Deze producten zijn zacht voor de huid zijn natuurlijker en worden aanbevolen door vroedvrouwen en kinderartsen.

Kraamcadeau met knuffelbeer

Bij een kraamcadeau hoort een knuffelbeer. In de Blije doos zit deze superlieve Tiamo knuffelbeer van maar liefst 50 centimeter groot is heerlijk zacht om lekker mee te knuffelen. Een typisch geel bad eendje voor afleiding in bad tijdens de verzorging van de baby.

Beschrijving

Met deze Aloe vera babycreme kraamcadeau met baby verzorgingsproducten kom je altijd goed voor de dag. Het is een heel praktisch toepasbaar kraamcadeau wat te gebruiken is voor iedere baby, jongen of meisje. Je geeft met dit kraamcadeau altijd iets goeds doordat het gevuld is met verzorgingsproducten, een knuffelbeer, Rotan rietenmand en een bad eendje. Het Aloe vera babycreme kraamcadeau bestaat uit producten voor de verzorging van de babyhuid aangevuld met leuke babyproducten. De superlieve Tiamo knuffelbeer van maar liefst 50 centimeter groot is heerlijk zacht om lekker mee te knuffelen en kan als decoratie in de babykamer netjes in de Rotan rietenmand van 30 x 30cm zitten.

Aloe vera babycreme cadeau met babyverzorgingsproducten

Van nature is de babyhuid wonderbaarlijk zacht maar ook zeer gevoelig. De lichaamseigen beschermlaag van de huid is nog niet helemaal ontwikkeld, daarom zijn er erg verdraagzame ingrediënten nodig die de babyhuid verzorgen en beschermen. Dit kraamcadeau bezit drie babyverzorgingsproducten met in de basis Aloe vera. Aloe vera staat erom bekend om bijzonder goed te zijn voor de huid. Zo kan ook de tere babyhuid verzorgt worden met deze producten. De Aloe vera babyset bestaat uit een Sensitive protection creme, Sensitive waslotion & shampoo en een Sensitive face & bodycreme. Deze producten zijn zacht voor de huid zijn natuurlijker en worden aanbevolen door vroedvrouwen en kinderartsen.

Kraamcadeau in Rietenmand met knuffelbeer en bad eendje

Naast de verzorgende producten zit er voor de baby een grote knuffelbeer in dit pakket. Alle producten kunnen mooi worden geplaatst in de Rotan mand gemaakt van dunne grijze rotan. De mand van 30 x 30 x 8 cm is leuk als decoratie mand met leuke decoratie erin. Het typisch gele bad eendje maakt het pakket af tot een waar kraamcadeau.

Aloe vera babycreme kraamcadeau als kerstpakket

Gedurende de kerstperiode van oktober tot en met december wordt dit kraamcadeau geleverd in een kerstdoos zodoende kan deze verassing geplaatst worden onder de kerstboom.

Extra informatie

Geslacht

,

Merk

Levertijd

5 – 10 werkdagen

TOP