Sale! -13%

Baby producten met Aloe Vera

32,99

Aloe Vera baby producten in een voordeel set. De voordeel set bestaat uit 3 producten voor verzorging van de babyhuid. De producten in deze Aloe Vera baby verzorging set verzorgen de baby huid natuurlijk fris met geurstoffen en zonder allergenen. Het is een natuurlijke verzorging voor de jonge bijzonder gevoelige huid. De producten bevat geen parfumolie en is zonder allergene inhoudsstoffen.

Baby producten voor de gevoelige huid

Bij de babyhuid is minder simpel weg meer. De babyhuis is jong, gevoelig en vraagt daarom speciale verzorging. De baby producten in de LR Aloe Via baby lijn zijn speciaal op de babyhuid afgestemd. Beschermende billencreme, Shampoo / was lotion en babycreme voor gezicht en lichaam. Drie producten die de babyhuid geven wat het nodig heeft.

Beschrijving

Baby producten voordeel set

De voordeel set bestaat uit 3 producten voor verzorging van de babyhuid. De baby producten met Aloe Vera verzorgen de baby huid natuurlijk fris en zonder parfumolie en allergenen. Een natuurlijke verzorging voor de jonge bijzonder gevoelige huid. De producten werken hydraterend, beschermend en verzorgend.

Baby producten maken het verschil!

De baby producten in de LR Aloe Via baby lijn zijn speciaal op de babyhuid afgestemd. Beschermende billencreme, Shampoo / was lotion en babycreme voor gezicht en lichaam. Drie producten die de babyhuid geven wat het nodig heeft.

Waarom deze baby producten?

De baby beschermende billencreme verzorgen de babyhuid van de billetjes en beschermd deze tegen de vorming van irritatie. De crème dekt de pijnlijke delen af. De werkstoffen hebben een kalmerende formule die de billetjes beschermen tegen vorming van irritatie. Babycreme voor gezicht en lichaam dagelijks aanbrengen. De crème beschermt u de babyhuid tegen droogheid. Baby shampoo & was lotion is een zachte verzorgingsformule met 30% Aloe Vera Gel. De Lotion reinigt, beschermt en verzorgt de zachte babyhuid bij het baden en maakt ze voelbaar zacht en soepel. Het advies is om 1 tot 2 keer per week de baby huid 5 tot 7 minuten te baden. De Aloe Vera baby schuimbad is zacht voor de huid en de ogen.

Extra informatie

Cosmetische werking

, ,

Dispenser

, ,

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Geslacht

Huidtype

TOP