Sale! -20%

NAGELTANG PROFESSIONEEL

15,95

Professionele tang met opgelegd scharnier. De nageltang is geschikt voor dunne en normale nagels. Een zware veer zorgt voor eenvoudig en handig gebruik. Tang is zilverkleurig en geheel roestvrijstaal en het handvat is omsloten met kunsttof. Afmeting van de tang is 14.1cm.

Gebruik van de nageltang

De tang heeft een veer die zorgt dat hij in open stand gaat staan. Om de tang op te bergen kun je de veer draaien in het handvat. De nageltang is geschikt voor het knippen van teennagels. Daar de bufferveer kun je eenvoudig knippen en zal de tang druk geven om de knipbeweging te vereenvoudigen. Reinig de tang na gebruik. Indien er nagels zijn met kalk en de tang wordt voor meerdere mensen gebruikt, adviseren we de tang te reinigen met alcohol.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket

Op voorraad

Beschrijving

Professionele nageltang met opgelegd scharnier. De tang is geschikt voor dunne en normale nagels. Een zware bufferveer zorgt voor eenvoudig en handig gebruik. Tang is zilverkleurig en roestvrijstaal. De tang is omsloten met een kunststof handgreep. Afmeting van de tang is 14.1cm.

Nageltang voor diabeten

De scherpe delen zijn weg geslepen waardoor het een praktische maar vooral ook veilige tang. De tang is ook voor gebruik bij diabetische cliënten. Door de spitse bek en de lichtjes hol geslepen bladen is hij erg handig voor het gebruik. De nageltang is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en is inclusief vergrendeling.

Gebruik van de nageltang

De tang heeft een veer die zorgt dat de tang in open stand gaat staan. Om de tang veilig op te bergen door de veer terug in het handvat te draaien. Daardoor staat er geen spanning meer op de tang en kan deze veilig in dichte stand worden opgeborgen. Door de veer uit het handvat terug te draaien kun je weer knippen met veer. De nagel tang is geschikt voor het knippen van teennagels. Daar de veer kun je eenvoudig knippen en zal de tang druk geven om de knipbeweging te vereenvoudigen. Reinig de tang na gebruik. Indien er nagels zijn met kalk en de tang wordt voor meerdere mensen gebruikt, adviseren we te reinigen met alcohol of tea tree olie.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

TOP