ALOE VERA TANDPASTA VOOR KINDEREN

5,99

De Aloe vera tandpasta voor kinderen is afgestemd op de melktanden vanaf de eerste tand tot het gebit van ongeveer 6 jaar. Het glazuur van kindertanden is gevoeliger dan dat van volwassenen en is daardoor gevoeliger voor tandbederf. Dit geldt zowel voor de melktanden als voor de permanente tanden. Als permanente tanden doorkomen duurt het ongeveer drie jaar voordat het tandglazuur volgroeid is. Daarom moeten kindertanden zorgvuldig worden verzorgd om ervoor te zorgen dat ze in goede conditie zijn tot de nieuwe tanden ontstaan.

Aloe vera tandpasta voor kinderen vanaf de eerste tand

De magische, glitterende tandgel werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kindertanden. De hoeveelheid pure ALoe vera van 38% zorgt voor de verzorging van het tandvlees, xylitol beschermt tegen tandbederf en calcium versterkt het glazuur. Het kindvriendelijke fluoride gehalte van 1,000 ppm is een belangrijk voordeel van de tandpasta voor kinderen.

Beschrijving

Werking Aloe vera tandpasta voor kinderen

Deze tandpasta voor kinderen is bedoeld vanaf de eerste tand tot en met ongeveer 6 jaar. Melktanden van kinderen gaan maar een paar jaar mee. Maar hoewel de melktanden van kinderen maar zo kort mee gaan worden ze daarna vervangen door permanente tanden die al groeien onder de melktanden. Vandaar is het bijzonder belangrijk om er goed voor te zorgen. Als de melktanden eenmaal door tandbederf zijn aangetast, kunnen de cariës veroorzakende bacteriën zich namelijk snel vermenigvuldigen en de permanente tanden die later doorbreken in gevaar brengen. Melktanden zijn ook plaatshouders voor de groeiende tanden. Voortijdig verlies leidt tot beperkte werking van de kauwspieren en kan de ontwikkeling van het gebit belemmeren. Fluorine ion is een natuurlijk bestanddeel van het glazuur dat als een beschermend omhulsel de tand omhult. Suiker en zuren kunnen kleine onregelmatigheden in het oppervlak en gaatjes in dit beschermend omhulsel veroorzaken. De fluoride in de tandpasta helpt deze onregelmatigheden weer te sluiten en voorkomt zo tandbederf.

Gebruik van de tandpasta voor kinderen

Poets de eerste melktanden één keer per dag met een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt en spoel na gebruik goed. Poets twee keer per dag vanaf de leeftijd van 2 jaar. Om inslikken te vermijden, dienen de tanden alleen onder toezicht te worden gepoetst. De textuur maakt het poetsen van de tanden bijzonder gemakkelijk en zorgt ervoor dat de tandpasta bijzonder goed hecht aan de tandenborstel. De groene glitter kleur voegt ook een leuke factor toe voor de kinderen!

Jungle beleving maakt tandenpoetsen leuk!

De kinderproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de behoeften van kinderen en combineren verzorging met een leuke belevingswereld voor de kleintjes. Hierdoor wordt de dagelijkse verzorgingsroutine een echt jungle avontuur! De serie bevat een 3in1 douche, shampoo en conditioner, maar ook deze aloe vera tandpasta voor kinderen. De Aloe vera producten zijn vrij van controversiële ingrediënten zoals parabenen, minerale oliën en parfumoliën.

Gebruik ook de 3in1 Aloe vera douche gel van deze serie

Er is ook een 3in1 douche, shampoo en conditioner in deze Aloe vera Kids serie. Het praktische 3in1 product reinigt en verzorgt op milde wijze de kinderhuid en het haar en verbetert de doorkambaarheid. Pijnlijke klitten bij het kammen van het haar behoren tot het verleden! Dit product is In een speciale voordeel set vind je beide producten in 1 met een besparing van 10%.

Sorbitol, Aloe Barbadensis Extract, Hydrated Silica, Xylitol, Xanthan Gum, Aqua (Water), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Aroma (Flavor), Calcium Glycerophosphate, Sodium Fluoride, Mica, CI 19140 (Yellow 5),
CI 42090 (Blue 1), CI 77891 (Titanium Dioxide)

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Dispenser

Geslacht

Merk

Inhoud

Andere suggesties…

TOP