Vtia Activ Rode vruchten

21,99

Vita Active is de draagbare fruitmand. Planten vormen verschillende stoffen ter bescherming van de opperhuid we noemen deze stoffen de zogenaamde secundaire plantenstoffen. In de voedingswetenschap winnen deze stoffen steeds meer aan belang. Zo ziet men deze stoffen tegenwoordig als een even belangrijk bestanddeel van een gezonde en evenwichtige voeding als vitamines, mineralen en sporenelementen.

Gebruik van Vita Active

Reeds met een theelepel per dag voorziet Vita Active in de dagelijkse behoefte aan vitamine C en de waardevolle secundaire plantenstoffen.De heerlijk fruitige Vita Active kan eenvoudig toegevoegd worden als dressing op uw fruitslaatje, in yoghurt of in mineraalwater. Ook te gebruiken als toevoeging aan de Crunchy Cranberry Figu Activ yoghurt crunch.

Beschrijving

Een eetlepel per dag voor uw Vitamines. Gebruiksaanbeveling: Dagelijks 1 theelepel. Vitamines dragen bij aan veel levensbelangrijke functies van het lichaam. Een voldoende hoeveelheid vitamines is een wezenlijke basis voor uw gezondheid. Vita Active dekt met een theelepel al veel van de dagelijkse behoefte bij een volwassene aan 10 belangrijke vitamines. Een omvattend compact concentraat van 21 fruit- en groeten soorten. Zonder bewaarmiddelen en kleurstoffen.

Vita Activ Rode vruchten

Vita Activ is een waardevolle mix van vitaminen en bio-actieve plantaardige stoffen. Het bezit essentiële vitaminen met slechts één theelepel: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, D, E. De vitamines komen van 21 natuurlijke groenten- en fruitconcentraten. Verregaande positieve effecten op lichaam en gezondheid 1

1 Thiamine en vitamine B12 dragen bij tot een normale energiestofwisseling en zorgen voor een normale psychische werking. Thiamine draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel en tot een normale werking van het hart. Vitamine D en B6 dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

Vruchten- en groenteconcentraat (95 %, rode druif, appel, morel, vlierbes, zwarte aalbes, rozenbottel, aardbei, braambes, wortel, sleedoorn, blauwe bosbes, aroniakers, pruim, rode aalbes, duindoorn, citroen, perzik, abrikoos, framboos, boysenbes, tomaat), druivensuiker, vitamine E, emulgator (zonnebloemlecithine), niacine, pantotheenzuur, vitamine B12, biotine, vitamine D3, vitamine B6, thiamine, riboflavine, foliumzuur.

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-2 werkdagen

Dispenser

Merk

TOP