Energiekick Mind Master extreme

34,59

Naast de Mind Master brain performance is er nu ook een ook Mind Master performance powder. Deze Mind master poeder is speciaal ontwikkeld voor de snelle energiekick.

Snelle energie boost met performance powder

Vermoeidheid tegengaan met een gezonde energie boost? Dat is de productinnovatie Mind Master Extreme, gelanceerd onder het LR LIFETAKT. Dit innovatieve product is ontwikkeld door de specialisten van LR. Een Performance powder dat een snelle energiekick biedt en het lichaam beschermt tegen oxidatieve stress, doordat Vitamine E en C bijdragen tot de bescherming van cellen. In de Mind Master poeder is geen suiker toegevoegd. Het poeder kan worden ingenomen zonder water en gaat meteen vermoeidheid tegen en verbetert prestaties. De Vitamine B12 draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid en Vitamine B6, B12 en thiamine dragen bij tot een normale psychologische functie. De handige stick past in iedere broekzak en is bijgevolg altijd binnen handbereik.

Beschrijving

Snelle energiekick nodig?

Ken je dat gevoel ook? Je staat voor een uitdaging en hebt snel energie nodig. Even een dipje overbruggen of maximaal presteren in een workout. Zo’n energiekick die direct in te zetten is kan je helpen de situatie succesvol aan te pakken. Met de LR Lifetakt Mind Master Extreme heb je een energiekick voor extra kracht en concentratie. Een goed lichaamsgevoel, altijd en overal. Voor de geest:
1. Wakker in korte tijd 1,2,4
2. Voor meer kracht, alertheid & concentratie 1,3
3. Verbetert de psychische en cognitieve functie 1
Voor het lichaam:
1. Fit binnen korte tijd 1,2,4
2. Voor meer uithoudingsvermogen en kracht 1,4
3. Ondersteunt de spiervorming en -regeneratie 6

Mind Master Extreme energiekick

De Mind Master Extreme geeft je kracht en bescherming 1,3. De Cafeïne is afkomstig uit Gaurana en groene thee. De Vitamine B12 draagt bij tot het verminderen van vermoeidheid 2 en Vitamine B6, B12 en thiamine dragen bij tot een normale psychologische functie 3. De handige stick past in iedere broekzak en is bijgevolg altijd binnen handbereik. Met aminozuren leucine, isoleucine en valine (BCAA). Een effectieve antioxidant mix beschermt je tegen oxidatieve stress, doordat Vitamine E en C bijdragen tot de bescherming van cellen 5. Zorgt voor 100% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan vitamine D en E. Aloe vera-poeder is toegevoegd voor het algemene welbevinden.

Eenvoudige energiekick bij de hand

De handige Mind Master Extreme energiekick is er in de vorm van een stick. De stick heeft een 2,5 gram poeder wat eenvoudig te consumeren is. Eenvoudig openscheuren en zonder water te consumeren. De stick past in elke broekzak en kan zo eenvoudig bij de hand zijn. In de verpakking zitten 14 sticks van 2,5 gram.

Mind Master performance drink LR Lifetakt

De Mind Master Extreme energiekick is een nieuw innovatief product dat past bij de Mind Master performance drink uit het LR Lifetakt Mental Power programma. Voor meer informatie click op de link.

1 Cafeïne in guarana helpt alertheid en concentratie te verhogen en draagt bij tot een verhoging van uithoudingsvermogen. 2 Vitamine B12 draagt bij tot de vermindering van moeheid en vermoeiing.
3 Thiamine, vitamine B6 en B12 dragen bij tot een normale psychische werking.
4 Vitamine C draagt bij tot een normale energiestofwisseling.
5 Vitamine E, vitamine C en selenium in Mind Master Extreme dragen bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
6 Vitamine D draagt bij tot het onderhoud van een normale spierwerking.

rodedruivensap uit druivensapconcentraat, Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (VS/Mexico 36 %), water, dextrose, stabilisator (xanthaan), extractenmengeling (druivenpitextract, groenethee-extract, resveratrolhoudend druivenschilextract), L-carnitine-L-tartraat, antioxidatiemiddel (L-ascorbinezuur), co-enzym Q10, vitaminemengeling (thiaminemononitraat, foliumzuur, vitamine B12, DL-alfa-tocoferylacetaat), zuurmiddel (citroenzuur), ijzer(III)-pyrofosfaat, bewaarmiddel (kaliumsorbaat), zoetmiddel (steviolglycoside), cholinebitartraat, natriumseleniet, kleurstof (chlorofyl).

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Inhoud

Vitamine & mineralen

, , , , ,

TOP