Warning: A non-numeric value encountered in /home/bodycare/domains/schoonheidswinkel.nl/public_html/here/wp-includes/media.php on line 3107

KRACHT IN ELKE SITUATIE

Je gaat steeds tot het uiterste. Of het nu gaat om het werk, studie of in het dagelijks gezinsleven: je ben zelf veeleisend of mensen eisen veel van jou. Stress is vaak het resultaat. LR LIFETAKT Mental Power geeft je de kracht en sereniteit om elke situatie in het veeleisende dagelijkse leven te beheersen.

Je antwoord op dagelijkse uitdagingen: kracht

Uitdagingen maken deel uit van je leven. De dagelijkse eisen zowel, privé als professioneel, kunnen ons aanmoedigen op kleine en grote meesterwerken. Sommigen hebben deze stress nodig om te kunnen presteren. Maar wie van zijn lichaam veel eist, moet het ook iets teruggeven. Er moet een gezonde balans zijn tussen inspanning en ontspanning. Ouders die door de dagelijkse combinatie van huishouden en werk voortdurend onder spanning staan. Mensen die beroepsgewijs of sportsgewijs steeds hun grenzen verleggen – ze hebben allemaal één ding gemeen: Ze willen steeds kracht blijven hebben. Ook wanneer het lichaam belast wordt. LR LIFETAKT biedt de oplossing voor jou.

 

Uitdagend alledaags leven, intense levensstijl?

LR LIFETAKT Mental Power, biedt u extra kracht en rust.

De unieke gecoördineerde productcombinatie helpt LR Lifetakt Mental Power de negatieve effecten van stress in het lichaam te neutraliseren en energie te geven. U blijft volledig gefocust om het beste uit uzelf te halen. 

MindMaster beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en draagt bij aan de normale functie van het energie metabolisme en zenuwstelsel d.m.v. vitaminen en mineralen. Pro Balance herstelt de belangrijke zuurbalans. Zo worden moeheid en vermoeidheid verminderd. Voor degenen die een intensieve levensstijl cultiveren en succesvol willen zijn.

TOP