Blue Light defender special care

59,99

Blue Light defender is het slimme serum tegen digitale veroudering. Het serum beschermt jouw huid tegen vroegtijdige veroudering door toedoen van blauw licht. Blauw licht dringt dieper door in je huid dan UV-straling. Blauw licht wordt uitgestraald door schermen van digitale toestellen zoals tv’s, gsm’s, etc., maar is ook aanwezig in daglicht. Het activeert oxidatiestress en beschadigt het DNA en de huidcellen, waardoor het vroegtijdige veroudering veroorzaakt, de zogenaamde digitale veroudering.

De kracht van de spirulina-alg

De spirulina-alg bestaat al meer dan 3,5 biljoen jaar en behoort dus tot de oudste plantachtige levende organismes op aarde. Net zoals andere algen en planten produceert het zuurstof. De groen blauwe micro-alg heeft zijn eigen bescherming en verdediging tegen blauw licht, wat de reden is dat het een actief ingrediënt is in de Blue Light defender. Het extract, verworven van de spirulina-algen, bestaat voornamelijk uit het enzym fotolyase en het kleurpigment phycocyanine. Het enzym herstelt alle schade aan de huidcellen veroorzaakt door UV- en HEV-licht. Het kleurpigment beschermt onze gezichtshuid van bijkomende schade door blauw licht te absorberen en te reflecteren als beschermend schild.

Beschrijving

Het Blue Light defender serum met spirulina extracten en blauwe lotus beschermt de huid tegen digitale veroudering. Het kleurpigment phycocyanine in het spirulina-extract absorbeert het blauwe licht en vermindert de lichtstralen. het verminderen van de lichtstralen gebeurt door de hoge energie te reflecteren zoals een beschermend schild. Dit zorgt voor een uitgebreide bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering en huidirritatie. Blauwe lotusextract is een effectieve jager op radicalen en bestrijdt dus oxidatiestress. Het ondersteund een jeugdige en stralende huid. Het enzym fotolyase in het spirulina-extract herstelt de schade aan de huidcellen dat al veroorzaakt werd door blootstelling aan blauw licht. Hierdoor wordt de vorming van vroegtijdige rimpels voorkomen.

Gebruik van de Blue Light defender

Breng bij voorkeur in de morgen gelijkmatig een druppel van het serum toe op uw gereinigd gezicht. Na ongeveer één minuut zal het serum in uw huid zijn getrokken. daarna kunt u verdergaan met uw gebruikelijke verzorgingsroutine. Voor uw dagelijkse gezichtsverzorgingsroutine raden we Aloe Vera Multi-Active Dagcrème, Beauty Diamonds, Nanogold of Platinum Dagcrème aan, naargelang wat uw huid nodig heeft.

Blue Light defender met blauwe lotus

Blauwe lotus is het symbool van onsterfelijkheid en eeuwige jeugd. Het wordt gezien als de meest heilige bloem in Egypte, werd gebruikt in Egyptische geneeskunde als medicinale plant en was zeer populair omwille van zijn betoverende aroma. Zijn krachtige antioxidatie-effect vult het spirulina-extract in dit product perfect aan. Het extract van de blauwe lotus neutraliseert vrije radicalen. Het gaat oxidatiestress en de negatieve effecten hiervan op de huid tegen. Daarnaast biedt het een optimale cel bescherming, hydrateert, verzacht huidirritaties zoals roodheid en verbetert de elasticiteit van de huid.

Water, Pentyleenglycol, Squalaan, Phenoxyethanol, Glycerine, Panthenol, Carbomer, Xanthaangom, Sucrose, Ethylhexylglycerine, Parfum (Aroma), Nymphaea Caerulea bloemextract, Sodium Hydroxide, Spirulina Maxima-extract, Lecithine, Linalool, Potassium Sorbaat, Sorbinezuur, CI 42090 (Blauw 1)

Extra informatie

Cosmetische werking

, , ,

Huidtype

Levertijd

1-5 werkdagen

Geslacht

,

Merk

TOP