Neushaar schaar – wenkbrauw schaar – wenkbrauw scharen set

12,9518,95

Deze set bestaat uit twee schaartjes voor het onderhouden van neushaar, oor haar en wenkbrauw haar. De scharen, een neushaar schaartje en wenkbrauw schaartje, worden ook gebruikt voor het bij houden van nagels. De scharen zijn gemaakt van roestvast staal. Door de lengte van 9 cm zijn ze makkelijk te gebruiken. Het wenkbrauw schaartje heeft een licht gebogen scherpe punt wat het knippen van de wenkbrauw haartje makkelijk maakt. Het neushaar of oor haar schaartje heeft een stompe punt. Dit voorkomt dat je de binnenzijde van je neus of het oor beschadigd.

Neushaar knippen met een neushaar schaartje

Het gebruik van een neushaar schaartje is de meest eenvoudige manier van het bijhouden van je neushaar. Een nadeel is dat je een klein schaartje nodig hebt en jezelf makkelijk kan verwonden als je niet heel precies werkt. Om dat te voorkomen is het gedeelte dat in je neus gaat afgerond. Het bijwerken van neus haar kun je het beste iedere week een keer uitvoeren. Zo blijven de haartjes kort en heb je altijd een verzorgt uiterlijk.

Wenkbrauw schaartje gebruiken

Het wenkbrauw schaartje is scherp met een licht gebogen punt. Je kunt er eenvoudig je wenkbrauwen mee onderhouden maar ook helemaal bijwerken samen met een wenkbrauw kam. Het roestvrijstalen schaartje is makkelijk te onderhouden. Reinigen met alcohol zorgt voor antibacteriële reiniging.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket

Beschrijving

Waarvoor gebruik je een neushaar schaar? Teveel neushaar is niet fijn. Veel mensen hebben last van overtollig neushaar. Te veel neushaar kun je op verschillen manieren verwijderen. Je kunt het zelf bijknippen met een schaar of trimmen met een trimmer. Neushaar groeit en kan gaan uitsteken voorbij de neusgaten. Omdat neushaar dat uitsteekt een onverzorgde indruk geeft wordt er vaak voor gekozen het te verwijderen.

Neushaar knippen met een neushaar schaar

Het gebruik van een neushaar schaar is de meest eenvoudige manier van het bijhouden van je neushaar. Een nadeel is dat je een klein schaartje nodig hebt en jezelf makkelijk kan verwonden als je niet heel precies werkt. Om dat te voorkomen is het gedeelte dat in je neus gaat afgerond. Het bijwerken van neus haar kun je het beste iedere week een keer uitvoeren. Zo blijven de haartjes kort en heb je altijd een verzorgt uiterlijk.

Wenkbrauw haren knippen

Wenkbrauwen worden vaak onderhouden door ze te laten epileren. Toch kan het voorkomen dat er onnodig lange haren tevoorschijn komen nog voor dat je eigenlijk je nieuwe epileer afspraak hebt staan. Met een wenkbrauw schaar kun je eenvoudig zelf die wenkbrauw haren onderhouden. De haartjes van je wenkbrauwen kan je knippen door dat je de haartjes omhoog borstelt en dan afknipt tot op het bovenste haarlijntje van je wenkbrauw. Zo ook naar onder borstelen met zo’n wenkbrauw borsteltje en dan afknippen tot de onderste wenkbrauw lijn. Alle haartjes die buiten je vorm komen kun je afknippen totdat het wel in die vorm past.

Wenkbrauw schaar gebruiken

Het wenkbrauw schaar is scherp met een licht gebogen punt. Je kunt er eenvoudig je wenkbrauwen mee onderhouden maar ook helemaal bijwerken samen met een wenkbrauw kam. Het roestvrijstalen schaar is makkelijk te onderhouden. Reinigen met alcohol zorgt voor antibacteriële reiniging.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

Soort schaar

Wenkbrauw schaar, neushaar schaar, Gezichtshaar scharen set

TOP