SOLD OUT

WIMPERKRULLER

9,95

Een wimperkruller (ook wel wimpertang of wimperkrultang genaamd) van goede kwaliteit voor perfecte wimpers. De kruller maakt mooie natuurlijk uitziende wimpers die extra uitstraling geven aan uw ogen.

Wimperkruller gebruik

Wimperkruller gebruiken voordat de mascara wordt aangebracht. Het gebruik van de wimperkrultang door de tang open tegen de wimperrand aan te zetten. Daarna voorzichtig dichtknijpen. Alle bovenste wimpers klemmen. Zorg dat het niet zeer doet en er geen huid tussen zit. Dan wat kracht zetten en 10 seconden vasthouden. Je zult direct zien dat de wimpers meer naar boven staan gekeerd. Het wordt daardoor ook eenvoudiger om mascara op te brengen. Er staan op youtube ook wel voorbeelden van hoe je met een wimper kruller kan werken.

Uitverkocht

Beschrijving

Een wimperkruller geeft een mooi krullend effect aan je wimpers. Je ogen worden sprekender. Met een aantal stappen kun je een wimperkrultang optimaal gebruiken zonder je wimpers te beschadigen. Wimperkruller gebruiken voordat de mascara wordt aangebracht. Mascara maakt je wimpers harder en als je eerst mascara zou aanbrengen en daarna de wimpertang gebruikt kun je wimpers beschadigen of verliezen.

Gebruik van de wimperkruller

Het gebruik van de wimperkruller door de tang open tegen de wimperrand aan te zetten. Daarna voorzichting dichtknijpen. Alle bovenste wimpers klemmen. Zorg dat het niet zeer doet en er geen huid tussen zit. Dan wat kracht zetten en 10 seconden vasthouden. Je zult direct zien dat de wimpers meer naar boven staan gekeerd. Het wordt daardoor ook eenvoudiger om mascara op te brengen. Er staan op youtube ook wel voorbeelden van hoe je met een wimper kruller kan werken.

Tips voor mooie wimpers

Een aantal tips van gebruiker. Voor een langdurig effect de wimperkrultang voorzichtig op te warmen, bijvoorbeeld met een föhn. Dit kost wel wat extra tijd maar kan het resultaat wel heel erg verbeteren. Pas wel op dat je de föhn niet té dicht bij de wimperkruller houdt en de wimpertang niet té warm maakt, anders kan je je ooglid verbranden. Wees dus wel heel voorzichtig hiermee! Voordat je mascara opdoet de wimpers laten afkoelen.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

TOP