Sale! -14%

EPILEER PINCET

Original price was: €13,95.Current price is: €11,95.

Met dit handig epileer pincet, dat ook wel wenkbrauwtrimmer wordt genoemd, heeft u altijd een tool bij de hand om uw wenkbrauwen te trimmen. Het pincet heeft een schuine geslepen punt. Het beauty gereedschap is gemaakt van roestvast staal en heeft een zwarte plastic coating. Met een afmeting van 9.50 x 0.90 cm is het een eenvoudig gereedschap om altijd bij je te dragen. Het epileer pincet is van hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Epileer pincet met goede grip

De pincet heeft een mat zwart plastic coating wat er voor zorgt dat er een goede grip is. Het verende pincet zorgt dat je eenvoudig kan epileren.

Epileren met een scherp pincet

Om te epileren heb je een scherp pincet nodig. Dit pincet is scherp en hiermee epileer je haartje voor haartje met de haargroei mee. Heb je last van ingegroeide haartjes? Reinig je huid en desinfecteer de schuine punt met alcohol of peroxide. Desinfecteer je huid na het epileren. Om je wenkbrauwen makkelijker te epileren: neem een warme douche of gebruik een warm washandje om je poriën te openen. Epileer met de haargroei mee om het breken van het haartje te voorkomen. Gebruik na het epileren koud water om je poriën te dichten.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket

Op voorraad

Beschrijving

Een handig epileer pincet wat je altijd bij de hand wil hebben. Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Sta je ergens buitenshuis voor de spiegel, zie je ineens wat haartjes die je eigenlijk wil verwijderen. Met dit handig epileer pincet, dat ook wel wenkbrauwtrimmer wordt genoemd, heeft u altijd een tool bij de hand om uw wenkbrauwen te trimmen. Op ieder moment zodat je jezelf niet onzeker hoeft te voelen over je wenkbrauwen. Het roestvast stalen pincet heeft een schuine geslepen punt en heeft een zwarte plastic coating. Met een afmeting van 9.50 x 0.90 x 0.40 cm is het een eenvoudig gereedschap om altijd bij je te dragen. Het epileer pincet is van hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en is verpakt in een doosje.

Epileer pincet altijd bij de hand

De grip van dit epileer pincet is perfect door een mat zwart plastic coating. Het verende pincet zorgt dat je eenvoudig kan epileren.

Epileren met een scherp pincet

Om te epileren heb je een scherp pincet nodig. Dit pincet is scherp en hiermee epileer je haartje voor haartje met de haargroei mee. Heb je last van ingegroeide haartjes? Reinig je huid en desinfecteer de schuine punt met alcohol of peroxide. Desinfecteer je huid na het epileren. Om je wenkbrauwen makkelijker te epileren: neem een warme douche of gebruik een warm washandje om je poriën te openen. Epileer met de haargroei mee om het breken van het haartje te voorkomen. Gebruik na het epileren koud water om je poriën te dichten. Wil je tips over hoe je het beste kunt epileren, of het in een filmpje zien. Kijk dan op youtube want daar zijn heel wat mooie vlogs te vinden.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

TOP