Wenkbrauw epileer pincetten wenkbrauw schaartje in etui

16,25

Deze wenkbrauw epileer set bestaat uit vier gereedschappen. Met drie professionele epileer pincetten ook wel tweezers genoemd heb je eigenlijk alle pincetten die je nodig hebt voor het onderhouden van je wenkbrauwen. Daarnaast bevat deze set een klein schaartje met een licht gebogen, curved, punt. Met dit schaartje kun je nauwkeurig lang een lijntje of langs je wenkbrauw kam knippen. De gereedschappen zitten in een handig etui zodat je het makkelijk bij elkaar houdt of mee kunt nemen. Ze zijn gemaakt van roestvrijstaal en eenvoudig te reinigen.

Professionele epileer pincetten en schaar gebruiken

Er wordt steeds meer zorg besteed aan het creëren van mooie wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zijn ook belangrijk voor je uitstraling en maken het verschil. Bij de omschrijving vind je uitleg over hoe je in 5 stappen je wenkbrauwen kunt bijwerken. Ben je visueel ingesteld. Ga dan naar Youtube en vind daar een van de vele filmpjes over het verzorgen van je wenkbrauwen.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket

Op voorraad

Beschrijving

Wenkbrauwen bijwerken, hoe doe je dit? Deze wenkbrauw epileer pincetten en wenkbrauw schaartje in een set heb je de ideale gereedschappen voor mooie wenkbrauwen. De epileer set is speciaal gemaakt voor het epileren en bijhouden van de wenkbrauwen. Maar wat zijn de tips voor het onderhouden en bijwerken van de wenkbrauwen.

Stap 1 Borstel je wenkbrauwen

Om de natuurlijke vorm te bepalen begin je met het borstelen van de wenkbrauwen met een wenkbrauw kam. Kijk daarbij naar beide wenkbrauwen en zorg voor symmetrie. De wenkbrauwen moeten even hoog en op dezelfde afstand zitten.

Stap 2 Aftekenen van de vorm

Met een wenkbrauwpotlood kun je de onderkant van je wenkbrauw tekenen. Begin aan de binnenzijde bij de neus en zo naar de buitenkant tot aan de staart. Trek daarna een parallelle lijn aan de bovenkant van je wenkbrauw. Gebruik altijd een scherp potlood.

Stap 3 Borstel en knip je wenkbrauw

Borstel je wenkbrauw in de richting van de haargroei. Pak daarna het schaartje en knip aan de bovenkant de haartjes die buiten de getekende lijnen vallen. Wees voorzichtig en borstel echt alleen met de haargroei mee. Als je teveel weg knipt kun je gaten krijgen en dat wil je niet.

Stap 4 Gebruik de epileer pincetten

Gebruik een goede pincet om extra haartjes te epileren. De set heeft drie epileer pincetten met een schuine (slant),rechte en punt vorm. Epileer één haartje per keer en met de haargroei mee. Borstel nogmaals je wenkbrauwen.

Stap 5 Perfecte wenkbrauwen extra intensiteit

Gebruik het scherpe potlood en teken je wenkbrauwen weer bij om ze extra intensiteit te geven. Blijf ondertussen borstelen om steeds het natuurlijk effect te zien. Zorg wel dat je de goede kleur hebt, dus laat de kleur bepalen door een professional of gebruik voor de zekerheid een lichtere tint. Mocht je visueel zijn ingesteld, kijk dan op youtube naar een van de vele vlogs over wenkbrauwen.

Extra informatie

Levertijd

1-3 werkdagen

Merk

TOP