BODY CREAM ALOE VERA

29,99

De uitspraak “lekker in je vel zitten” wordt met deze Body Cream heel letterlijk. Een fijn huidgevoel geeft je vertrouwen. Ontspanning samen met rust zorgen voor een plezierig gevoel. Met Aloe Vera Body cream heb je een rijke creme voor dijen en billen.

Aloe Vera Body Cream

De met 30% Aloe Vera gel gevulde Body Cream is verrijkt met bio-groene thee extract en Legance werkstof complex. Het reduceert de opslag van vetophopingen voor je huid verbetert in elasticiteit en gladheid.

Beschrijving

Rijke Aloe Vera Body cream voor een strak huidgevoel. De 30% Aloe Vera gel en Bio-groene thee extract samen met de Legance werkstof complex zijn een sterke combinatie. Wetenschappelijke studie bevestigd dat bij 95% van de proefpersonen het huidgevoel verbeterde. Met huid ultrasoon metingen werd gemeten dat bij 85% van de proefpersonen de huiddichtheid verbeterde, wat een belangrijk criterium is voor stevigere, gladdere en meer elastische huid.

Body cream corrigerende werking

De creme reduceert de opslag van vet ophopingen. De huid wordt gladder terwijl de elasticiteit verbeterd. Het uiterlijke verschijningsbeeld van de huid wordt gelijkmatiger en is daarom gladder.

Body Cream en Body gel strak en egaal

Twee verzorgingsproducten die perfect op elkaar zijn afgesteld. Samen creëren ze een strak huidgevoel mede doordat de huid een egale teint laat zien. De Aloe Vera in verbinding met groene thee extract en werkstof complexen helpen daarbij. Je voelt je absoluut weer lekker in je vel. De vormende Body Gel voor buik, bovenarmen en dijen samen met de corrigerende Body cream voor dijen en billen.

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-2 werkdagen

Cosmetische werking

Dispenser

Huidtype

Geslacht

,

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

TOP