Sale! -10%

Reishi Plus capsules voordeelset

113,99

Voordeel set van 3 x 30 Reishicapsules. Reishi, ofwel Agaricus subrufescens. Reishi wordt gezien als de paddenstoel van het leven en maakt al duizenden jaren deel uit van de traditionele geneeskunde in het Verre Oosten. Reishi plus bestaat uit hoogwaardig reishi-extract met poeder van de hele vrucht, waardevolle bètaglucanen, polysaccharide, sporenelementen, steroïden, alkaloïden, vitaminen en mineralen. Dit product bevat bovendien 75% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Het bevat geen lactose, gluten en genetisch gemanipuleerde ingrediënten, en is geschikt voor veganisten. De capsules van LR bevatten een hoog gehalte aan vitamine C en worden zonder onder gentechniek geproduceerd. Het zijn dus zuiver plantaardige capsules en lactosevrij.

Inhoud per Reishi capsule

Inhoud per capsul, Reishi-extract: 240 mg, Reishipoeder: 100 mg en Vitamine C: 60 mg.

Beschrijving

Reishi is een saprofyt, een paddenstoel die op dood hout leeft. Deze paddenstoel groeit op boomstompen, wortels en de stammen van eiken en beuken en haalt daaruit zijn voeding. Omdat men lange tijd alleen op paddenstoelen die in het wild groeien was aangewezen, was de vondst van zo’n ‘Ling Zhi’ of reishi een grote meevaller en een goed voorteken. In de jaren 1970 werd een productieproces ontwikkeld om de reishi wereldwijd in kwekerijen te kunnen telen. We gebruiken dus geen wilde paddenstoelen voor Reishi plus. Ondersteunt de werking van de bloedvaten door bij te dragen aan een normale collageen vorming 1. Ondersteunt de energiestofwisseling 2 en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress 3.

Gebruiksaanbeveling van Reishi Capsules

1 x per dag 1 capsule. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Zorg altijd voor een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Bewaar het product buiten het bereik van kinderen. Koel en droog bewaren. Geen voordeel set nodig? Bestel hier Reishi Plus in een pot met 30 capsules.

1 Vitamine C draagt bij tot een normale collageen vorming voor een normale werking van bloedvaten, beenderen, kraakbeen, huid en tanden.
2 Vitamine C draagt bij tot een normale energiestofwisseling.
3 Vitamine C draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress en tot de vermindering van moeheid en vermoeiing.

Reishi-extract (48 %), reishipoeder (20 %), capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), vitamine C (12 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (titaandioxide).

Extra informatie

Gewicht 45,6 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

Dispenser

TOP