Reishi, ofwel Agaricus subrufescens. Reishi wordt gezien als de paddenstoel van het leven en maakt al duizenden jaren deel uit van de traditionele geneeskunde in het Verre Oosten. Reishi plus bestaat uit hoogwaardig reishi-extract met poeder van de hele vrucht, waardevolle bètaglucanen, polysaccharide, sporenelementen, steroïden, alkaloïden, vitaminen en mineralen. Dit product bevat bovendien 75 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C. Het bevat geen lactose, gluten en genetisch gemanipuleerde ingrediënten, en is geschikt voor veganisten. De capsules van LR bevatten een hoog gehalte aan vitamine C en worden zonder onder gentechniek geproduceerd. Het zijn dus zuiver plantaardige capsules en lactosevrij.

Inhoud per Reishi capsule

Inhoud per capsule, Reishi-extract: 240 mg, Reishipoeder: 100 mg en Vitamine C: 60 mg.

38,99

2 op voorraad

Product Description

Reishi is een saprofyt, een paddenstoel die op dood hout leeft. Deze paddenstoel groeit op boomstompen, wortels en de stammen van eiken en beuken en haalt daaruit zijn voeding. Omdat men lange tijd alleen op paddenstoelen die in het wild groeien was aangewezen, was de vondst van zo’n ‘Ling Zhi’ of reishi een grote meevaller en een goed voorteken. In de jaren 1970 werd een productieproces ontwikkeld om de reishi wereldwijd in kwekerijen te kunnen telen. We gebruiken dus geen wilde paddenstoelen voor Reishi plus.

Gebruiksaanbeveling van Reishi Capsules

1 x per dag 1 capsule. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Zorg altijd voor een gevarieerd, evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Bewaar het product buiten het bereik van kinderen. Koel en droog bewaren. Voordeel set nodig? Bestel hier Reishi Plus voordeelset. 3 keer 30 capsules.

Reishi-extract (48 %), reishipoeder (20 %), capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), vitamine C (12 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (titaandioxide).

Additional Information

Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

Merk

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Andere suggesties…