Kappersscharen set met kam in etui

24,95

Op zoek naar een kappersschaar, met deze kappersscharen set heb je zowel een schaar als een uitdun schaar. Naast de scharen heeft deze set een kam en een clip die je netjes meekunt nemen of op kunt bergen in de bijbehorende etui. Voor een goede styling en een knipbeurt heb je aan deze kappersscharen voldoende. Ook voor thuisgebruik zijn deze scharen perfect.

Kappersscharen ook voor thuisgebruik

Steeds meer mensen besparen zich een bezoek aan de kapper maar kopen zelf een scharen set om een simpele knipbeurt zelf te doen. Puntjes knippen of een volledige knipbeurt het kan beide met de roestvrijstalen scharen.

Kappersschaar en uitdun schaar in een etui

De kappersschaar heeft een lengte van 17cm in totaal en de uitdun schaar een lengte van 15,4cm totaal en 28 tanden. De scharen zijn van RVS en voor rechtshandig gebruik. Deze set komt in een handige meeneem etui.
Indien los besteld wordt dit product verzonden via brievenbus pakket

Op voorraad

Beschrijving

Met deze professionele kappersscharen set bestaande uit een kappersschaar, uitdun schaar, kam en clip heb je een set scharen voor een goede knipbeurt. Goed voor een professionele knipbeurt maar ook om zelf thuis de puntjes bij te houden of je haarstyling bij te werken.

Zelf leren haar te knippen

Via tutorials op youtube kun je tips en trucs vinden om zelf te leren haren te knippen. Het is echter niet aan te raden om dit zomaar te doen. Maar als je leert hoe je zelf haar kunt knippen is het een geweldige manier om wat extra geld te besparen. Niet alleen het knippen van iemand anders maar ook het knippen van je eigen haar kan gemakkelijk zijn. Als je weet hoe je haar moet knippen, kun je een grote hulp zijn voor je gezin en je budget.

Professionele kappersscharen en uitdun schaar

Wat je nodig hebt naast deze kappersscharen set is eenvoudig. Een spuitfles water, en een handdoek of cape en je kunt aan de slag gaan.

Scherpe scharen zijn belangrijk

Scherpe scharen zijn belangrijk voor het knippen en helpen om “gezonde snedes” te krijgen. De lengte van de schaar die u gebruikt is minder belangrijk dan de scherpte. Om ervoor te zorgen dat ze scherp zijn, kunt u zien of het mes gemakkelijk een stuk draad afsnijdt. Een scherpe schaar helpt je om te voorkomen dat je aan het haar trekt terwijl je knipt.

Bereid het haar voor als je gaat knippen

Voordat je met het knippen begint, moet je eerst het haar wassen en daarna lichtjes föhnen al is het alleen maar om het haar van klitten te ontdoen. Het haar moet vochtig zijn en niet extreem nat, voor het beste resultaat bij het knippen. Als het haar begint uit te drogen voordat je klaar bent, bevochtig het dan met een spuitfles water.

Begin met kleine sneden

Als je een beginner bent in het knippen van haar, probeer dan niet teveel lengte in één keer te knippen. Snijd maximaal 2mm tot 3mm van de totale lengte. Je kunt altijd meer haar afknippen als dat nodig is, maar vooral als je net begint, is minder meer.

Extra informatie

Merk

TOP