Sale! -5%

Mannen verzorgingsset

Oorspronkelijke prijs was: €53,77.Huidige prijs is: €51,08.

Mannen verzorging in 1 set

Een complete set verzorgingsproducten voor mannen verzorging inclusief gezicht creme. Aloe Vera Scheerschuim voor de juiste verzorging en een effectief resultaat van het scheren. Zorgt voor een effectieve en grondige scheerbeurt en voorkomt irritaties. De huid kan deze extra verzorging goed gebruiken omdat het scheren voor de huid stress en irritatie kan opleveren. Aloe Vera After Shave Balm is de ideale mannen verzorging na het scheren. Uw huid heeft na het scheren een goed hydratatie en bescherming nodig. Aloe Vera Anti Stress Cream voor de dagelijkse verzorging ook na het scheren. Het dagelijks scheren kan soms leiden tot stress voor de mannenhuid. Daarom kan men best gebruik maken van het anti-stress programma na het scheren. Heel eenvoudig aanbrengen en onmiddellijk er frisser uitzien.

Beschrijving

Aloë Vera Mannen verzorging set I met Scheerschuim, After Shave Balsem en Anti-stress Crème. Alles voor de perfecte scheerbeurt. LR ALOE VIA verzorging voor een frisse, verzorgde mannenhuid.

Complete mannen verzorging set zonder parabenen

Een absoluut standaard programma voor iedereen. Extra op de speciale wensen van de mannenhuid afgestemd. Met alle voordelen die Aloe Vera heeft, maar dan enkel voor de man! Deze LR Aloe Via Men Care set I is voorzien van Aloe Vera After Shave Balm de ideale verzorging na het scheren, Aloe Vera Anti Stress Cream, een creme voor onmiddellijk frisser uitzien na het scheren en Aloe Vera Scheerschuim, zorgt voor een effectieve en grondige scheerbeurt en voorkomt irritaties. De complete set voor mannen verzorging heeft een unieke samenstelling en is zonder parabenen.

Extra informatie

Merk

Inhoud

,

Cosmetische werking

, , ,

Geslacht

Dispenser

,

TOP