LR Classics Parfum Hawaii

18,89

De LR parfum Hawaii heeft zijn naam te danken aan het exotische eiland Hawaii. Hawaii is een staat van de Verenigde staten en alom bekend als een toeristische trekpleister voor een exotisch en romantisch verblijf. De zonovergoten tropische stranden met palmbomen zorgen voor verleiding. De geur dit verleidelijke eiland, gevangen in een parfum.

Hawaii parfum is orientaals, poederig en verleidelijk.

Betoverende noten uit kaneel, sandelwood en jasmijn wekken de herinneringen aan een compromisloze zomerflirt op 1 van de tropische stranden. De hypnotiserende combinatie uit witte musk en vanille berooft u van uw gedachten als in een verleidelijke aanwezigheid tussen palmbomen en zon.

Beschrijving

De LR parfum Hawaii heeft zijn naam te danken aan het exotische eiland Hawaii. Hawaii is een staat van de Verenigde staten en alom bekend als een toeristische trekpleister voor een exotisch en romantisch verblijf. De zonovergoten tropische stranden met palmbomen zorgen voor verleiding. De geur dit verleidelijke eiland, gevangen in een parfum Classic.

Hawaii parfum is orientaals, poederig en verleidelijk.

Betoverende noten uit kaneel, sandelwood en jasmijn wekken de herinneringen aan een compromisloze zomer flirt op 1 van de tropische stranden. De hypnotiserende combinatie uit witte musk en vanille berooft u van uw gedachten als in een verleidelijke aanwezigheid tussen palmbomen en zon.

LR Classics Hawaii samenstelling

Tijdens het maken van een Eau de Parfum gebruikt een parfumeur verschillende geuringrediënten om het parfum op te bouwen. Dat is de reden dat een parfum niet de hele dag hetzelfde ruikt. Dat komt omdat een parfum uit verschillende lagen is opgebouwd met topnoten, hartnoten en basisnoten. Topnoten houden enkele minuten tot 2 uur aan. De hartmoten ongeveer 2 tot 8 uur en de basis noten langdurig. De LR Classics Hawaii bestaat uit de volgende geuringrediënten.

Topnoot: Bergamot, Kaneel
Hartnoot: Roos, Heliotropisch
Basisnoot: Vanille, Tonkaboon

Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Benzyl Cinnamate, Linalool, Citral, Eugenol, Benzyl Alcohol

Extra informatie

Inhoud

Levertijd

1-2 werkdagen

Geur soort

, ,

Dispenser

Geslacht

Merk

TOP