L-Recapin haargroei bevordering

25,9967,99

Onder de naam L-Recapin hebben we twee producten die haaruitval vertragen. Het bevat Procapil wat een innovatief werkcomplex is dat drievoudig werkt. Oleanolzuur, dat wordt gewonnen uit olijfboom bladeren, verminderd de afbouw van de haarwortel. Biotinyl-GHK een speciaal gevitamineerd eiwit, bevordert de verankering van de haarwortels. Apigenine is een flavonoïde uit citrusvruchten die de doorbloeding van de haarwortel bevordert.

Power-duo L-Recapin voor vol haar

Twee producten voor de ondersteuning van een volle haardos. De L-Recapin shampoo en tonicum zijn twee op elkaar afgestemde producten die in deze combinatie de beste resultaten geeft. De combinatie van de producten helpt voortijdige haaruitval te voorkomen. Aanhoudend en regelmatig gebruik zorgt voor het optimale resultaat.

Wissen

Beschrijving

Een combinatie van haar bevordering producten voor vol dicht haar doordat het waardevolle werkstoffen bevat. L-Recapin Shampoo is een dermatologisch getest product dat door de werkstof combinatie zacht en systematisch reinigt. In samenwerking met L-Recapin Tonicum vormt het de ideale voorbereiding voor haar en hoofdhuid door de perfecte combinatie. De tonicum bestrijdt de vaak erfelijk bepaalde haaruitval. De tonicum dient doelgericht aangebracht te worden op het vochtige haar nadat het is gewassen. Door het met een masserende beweging in te masseren wordt het product ingebracht en de huid gestimuleerd.

Haaruitval uitleg in drie stappen

De oorzaak van vroegtijdige haaruitval kent verschillende oorzaken. Dihydrotestosteron (DHT) is een hormoon en veroorzaakt indirect afbouw van de haarwortel. De haarwortel dient voorzien te worden van voldoende doorbloeding. Onvoldoende doorbloeding van de hoofdhuid zorgt voor een beperkte voorziening van voedingsstoffen die de haarwortel nodig heeft om te groeien. Daarnaast kan een beschadigde haarstructuur leiden door een slechte verankering van de haren in de haarschacht. Het mogelijke gevolg hiervan is verlies van haren.

Hoe werkt L-Recapin?

Het stimuleren van de doorbloeding en het bevorderen van de verankering voorkomt dat de oorzaken zoals hierboven omschreven worden resulteren in haarverlies. Oleanolzuur wordt uit de bladeren van de olijfboom gewonnen en gaat de verzwakking van de haarwortel tegen. De werkstof Apigenine is een flavonoïde uit citrusvruchten die de doorbloeding van de haarwortel bevordert. Het Biotinyl-GHK, wat een eiwit is met vitamines, voorkomt de verzwakking van de haarwortel, verlengt de groeifase van de haarwortel en bevordert de verankering van de haren in de hoofdhuid.

De werking van L-Recapin getest

De werking van L-Recapin is in een studie getest door ​Derma Tronnier GmbH. Het onderzoeksbureau heeft het tonicum in opdracht van LR gedurende vier maanden getest bij twintig personen (mannen van 21 tot 60 jaar). De resultaten zijn dat het de haaruitval vertraagt en dat door het gebruik de groeifase langer aanblijft. ​76% van de testpersonen bevestigd de werking van het product en merkt een toename van het haar volume op. Bij de testpersonen werd ook een stijging van het aantal haren. De zogenaamde haar dichtheid en een stijging van het aantal haren in de anagene fase is vastgelegd. Tegelijkertijd daalde het percentage haren die zich in de telogene fase bevonden, wat de rustfase is tijdens de groeicyclus van het haar.

L-Recapin producten

De L-Recapin te verkrijgen als L-Recapin shampoo, L-Recapin tonicum of een voordeel set met beide producten.

Extra informatie

Merk

Inhoud

Levertijd

2-3 werkdagen

L-Recapin

L-Recapin Shampoo, L-Recapin Tonicum, L-Recapin haaruitval set

TOP