Sale! -4%

Haarverzorging met Aloe Vera

Original price was: €45,67.Current price is: €43,99.

Voor jou geen „bad hair day“ meer vanaf nu! Met onze LR ALOE VIA Nutri-Repair haarverzorging is droog en beschadigd haar verleden tijd en kan je weer vol zelfvertrouwen in de spiegel kijken. De nieuwe haarverzorging set met een unieke combinatie van aloë vera gel en 7 natuurlijke oliën voedt, versterkt en herstelt je haar en beschermt het tegen haar breuk. Resultaat is zijdezacht, gezond en glanzend haar en vernieuwd zelfvertrouwen.

Aloe Vera haarverzorging voordeel set

De haarverzorging set met shampoo, conditioner en haarmasker, biedt een complete verzorging voor mooi glanzend haar. LR ALOE VIA Nutri-Repair Hair Care combineert de natuurlijke kracht van Aloe Vera met een complex van 7 waardevolle oliën. Deze combinatie van zeer hoge concentratie Aloe Vera (tot 60%) en 7 natuurlijke oliën die het haar voeden, herstellen en versterken is uniek op de markt.

Beschrijving

LR ALOE VIA Nutri-Repair producten ontplooien optimaal wanneer ze gebruikt worden in volgorde en volgens de instructies. De haarverzorging in deze set bestaat uit drie producten die optimaal op elkaar aansluiten. De shampoo opent de opperhuid laag van het haar en reinigt ze zacht door vuildeeltjes aan te trekken en te verwijderen als een magneet. Het haar wordt versterkt door vitamine B5 en het haar en de hoofdhuid worden gehydrateerd door de concentratie Aloe Vera gel van 45%. De conditioner zou, net als de shampoo, een integraal onderdeel moeten zijn van elke wasbeurt van het haar. Het Nutri-Oil Repair Complex voedt en herstelt het haar van binnenuit. Voedende actieve ingrediënten maken het haar glad en sluiten het haar oppervlak door de door de shampoo geopende opperhuid laag weer te sluiten. Dit betekent dat het haar niet uitdroogt en dat het haar er ook glanzend en glad uit ziet. Om het breken van haar te voorkomen moet het masker regelmatig gebruikt worden in plaats van conditioner. Gebruik de conditioner niet samen met het masker. Het haarmasker voedt en herstelt het haar van binnenuit met het Nutri-Oil Repair Complex bestaande uit 7 natuurlijke oliën. Het repareert het haar van binnenin door de beschadigde 18-MEA te herstellen en de poreuze delen te vullen. Het masker herstelt zo de stevigheid van het haar en beschermt het tegen breken op lange termijn. Het haar oppervlak is verzegeld en glad gemaakt. Masseer een hoeveelheid ter grootte van een walnoot in op de lengtes en de puntjes. Laat het 3 minuten inwerken en spoel grondig uit. Het masker is geen leave-in product, het moet in ieder geval uitgespoeld worden.

Haarverzorging en Nurtri repair oliën

De oliën in LR ALOE VIA Nutri-Repair zijn onderdeel van het Nutri-Oil-Repair Complex en dragen bij tot het versterken, voeden en herstellen van droog en beschadigd haar. Arganolie hydrateert het haar intensief en voorkomt zo droog en breekbaar haar. Door de hoge concentratie van vet doet avocado-olie overbelast en droog haar weer glanzen en soepel aanvoelen. Kokosolie heeft een voedend en regulariserend effect op het haar, de haarwortels en de hoofdhuid. Macadamia-olie is een echte vitamine boost. De olie bevat veel vitamine A, die erg waardevol is voor huid, haar en nagels. Vitamines B1, B2 B3 en vitamine E hebben sterke anti-oxidante eigenschappen. Het haar wassen en stylen kan de natuurlijke laag van het haar beschadigen zodat het er broos en dof uit ziet. Olijfolie herstelt dit door zichzelf als een film rond elk haartje te wikkelen. Door de hoge concentratie linolinezuur en relatief laag gehalte verzadigde vetten is zonnebloemolie een lichte, milde olie die het haar intensief voedt zonder het te verzwaren. Lijnzaad olie voorziet het haar van belangrijke voedingsstoffen zoals omega 3 vetzuren, vitamines en mineralen. Omega 3 vetzuren versterken bijvoorbeeld zwak haar en verbeteren de elasticiteit om gespleten punten en het breken van haar te voorkomen.

Extra informatie

Levertijd

1-2 werkdagen

Cosmetische werking

,

Dispenser

,

Merk

TOP