Fiber boost

29,50

Fiber Boost, innerlijke lichtheid dankzij ballaststoffen. Ballaststoffen zijn belangrijke bouwstenen in onze voeding, want ze helpen ons van binnenuit beter te voelen. Fiber Boost helpt met zijn hoog ballaststof gehalte, uit 3 verschillende ballaststof bronnen, het gebrek te vereffenen (69 % mannen en 75 % vrouwen bereiken niet de richtwaarde van 30 gr dagelijks aan ballaststoffen van DGE). Stevia zorgt voor een lekkere, zoete smaak. Fiber boost, zonder toegevoegde suikers (bevat van nature suiker) of bijkomende calorieën.

Fiber Boost  eigenschappen

Johannesbroodboon poeder, guargom poeder en konjac poeder, deze 3 hoogwaardige ingrediënten zorgen voor het hoge ballaststofgehalte van Fiber Boost. Ballaststoffen vorm een belangrijk bestanddeel van de dagelijkse voeding. Het product bevat bovendien een belangrijk sporenelement van het lichaam, nl. Chromium, dat voor het behoud van een normale bloeddrukspiegel belangrijk is. Fiber Boost is eenvoudig te bereiden en kan zonder problemen in het dagelijkse leven geïntegreerd worden.

Aanbevolen inname

Meng 2 afgestreken maatschepjes poeder met 200 ml lactosevrije, magere melk of water.

Beschrijving

Fiber Boost wordt aanbevolen voor iedereen die niet voldoende volkorenproducten, fruit en groenten opnemen. De Fiberboost voorkomt het hongergevoel¹. Het heeft een hoog vezelgehalte uit 3 verschillende bronnen; johannesbroodpitmeel, guargom en konjacmeel. Deze samenstelling zorgt ervoor de je een voldaan gevoel krijgt zonder calorieën te verbruiken. De perfecte aanvulling op een vezelarm dieet. Een caloriearm alternatief met de natuurlijke zoetheid van stevia.

Gebruiksaanwijzing Fiber Boost

Nuttig eenmaal dagelijks een bereide portie Fiber Boost. Een inname tussen twee maaltijden wordt aanbevolen. De aangegeven aanbevolen dagelijkse gebruikshoeveelheid mag niet overschreden worden. Let op een afwisselende
en gebalanceerde voeding en een gezonde levenswijze. Product buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Bereidingswijze

Meng twee afgestreken maatlepels (één maatlepel = ca. 3,5 g) met 200 ml vetarme, lactosevrije melk (1,5 % vet) of water, en drink dit meteen op. Neem daarvoor een glas dat groter is dan 300 ml. We raden u aan om een shaker te gebruiken.
1 Chroom draagt bij tot het normale metabolisme van macronutriënten en het handhaven van normale bloedsuikerspiegels

Mix van geroosterd johannesbroodpitmeel, guarpitmeel en konjacmeel (94 %), keukenzout, aroma, zoetmiddel (stevioglycoside), oplosmiddel (siliciumdioxide), chroom-(III)-chloride

Extra informatie

Gewicht 756 g
Inhoud

Levertijd

1-5 werkdagen

Dispenser

TOP