Cistus Incanus capsules

44,69

Cistus Incanus Capsules. De in het wild groeiende cistusroos Cistus Incanus, de grijsbehaarde cistusroos, is een van de polifenolrijkste planten in Europa. Plant deskundige omschrijven deze waardevolle plant als : Kreukelig lief eendagsbloemetje dat strak trekt in de loop van de dag en tegen de avond uitvalt.

Cistus Incanus Capsules uit de Cistusroos

Dit is een van de Cistus soorten waar de hars traditioneel van gewonnen wordt. De immense veelvoud aan fenolische combinaties (lees aromatische verbindingen die na de verwerking van de plant zorgen voor smaak) in de cistusroos is ook voor het organisme zo waardevol. De cistus kwalitetiscriteria van de Cistus Incanus Capsules ontstaan door gebruik van de rijke, fijngesneden bladeren, zonder hout of versnippering. Er wordt enkel gebruik gemaakt van in het wild groeiende planten en zonder gentechniek. De Cistus Incunus Capsules zijn zuiver plantaardige capsules 73% Cistus Incanus extract

Gebruiksaanwijzing

Aanbevolen hoeveelheid: 2 x 1 capsule per dag.

Cistus Incanus Thee

De Cistus Incanus is ook te verkrijgen in Cistus Incanus Thee.

Beschrijving

De Cistus Incunus Capsules zijn zuiver plantaardige capsules 73% Cistus Incanus extract. Gebruiksaanwijzing van de capsules, aanbevolen hoeveelheid: 2 x 1 capsule per dag. Ondersteuning voor het immuunsysteem 1 De capsules zijn verrijkt met vitamine C en zink.

Cistus Incanus Thee

De Cistus Incanus is ook te verkrijgen in Cistus Incanus Thee. Cistus Incanus Capsules. De in het wild groeiende cistusroos Cistus Incanus, de grijsbehaarde cistusroos, is een van de polifenolrijkste planten in Europa. Plant deskundige omschrijven deze waardevolle plant als : Kreukelig lief eendagsbloemetje dat strak trekt in de loop van de dag en tegen de avond uitvalt.De Cistus Incunus Capsules zijn zuiver plantaardige capsules 73% Cistus Incanus extract.
Aanbevolen hoeveelheid: 2 x 1 capsule per dag.

1 Vitamine C in Cistus Incanus capsules draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
* Zorg voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Cistus Incanus extract (cistusroosextract, 72 %), capsulehulzen (hydroxypropylmethylcellulose), L-ascorbinezuur (9 %), zinkgluconaat (1,3 %), oplosmiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide), kleurstof (titaandioxide)

Extra informatie

Dispenser

Levertijd

1-2 werkdagen

Merk

Inhoud

TOP