Anti aging system zeitgard

79,99367,99

Het exclusieve Anti Aging systeem Zeitgard 2 vermindert kleine rimpels en laat de huid er bewezen jonger uitzien. Het Anti Aging device zorgt voor een geoptimaliseerde opname van de werkstoffen waardoor de spankracht van de huid verbeterd. Verjongde contouren rondom de ogen en een verbeterde vochtigheidsverzorging. Alle producten hebben het innovatief werkstofcomplex uit Patch H2O und Ultra Filling Spheres.

Anti Aging rimpelvermindering

Anti-Age Eye Serum, Hooggeconcentreerd ogenserum dat hydrateert, ontspant de
contouren rond de ogen en egaliseert fijne plooien. (30ml)
Anti-Age Hydrating Cream Gel, Rijke gezichtscreme voor de contouren, zelfs bij jonge huid. Gezichtscontouren worden versterkt, de huid ziet er strakker uit. (50ml)
Anti-Age restructuring Cream Gel, Speciale gezichtscrème voor strakkere contouren bij de rijpere huid. De rimpeldiepte wordt duidelijk gereduceerd, de huid krijgt meer vorm en verjongt. (50ml)

Anti Aging zeitgard 2 set

Selecteer hieronder uw favoriete Kit of Set. Na selectie verschijnt de foto en de samenstelling direct onder het keuze vak.

Beschrijving

In slechts 3 stappen naar een jongere huid. Met het geïntegreerde Anti Aging Management kan u op een eenvoudige manier de jeugdigheid van uw gezichtshuid behouden. Het innovatieve totaalconcept omvat professionele behandelingen, die u voordien enkel in Beauty-salons kon ervaren, speciaal voor het gebruik thuis.Bij regelmatig gebruik kan het ZEITGARD 2 Device rimpels duidelijk verzachten. 80% van de gebruikers bevestigen zelfs een onmiddellijk zichtbaar effect. In samenspel met de Anti Age producten (die speciaal zijn afgestemd op verschillende eisen). Dankzij de thermische warm/koud-methodiek van het Device worden de Anti Aging werkstoffen effectiever in de huidlagen getransporteerd en daar optimaal ingewerkt. Zo kunnen ze doelgericht van binnenuit hun werking ontplooien. Voor een gezicht dat er jonger, vitaler en aantrekkelijker uitziet.

Anti Aging in 3 stappen

Van de poriëndiepe reiniging met een druk op de knop, langs de effectieve Anti Aging behandeling met onmiddellijk zichtbaar effect, tot een type- specifieke heropbouwende verzorging voor langdurig succes. Met ZEITGARD verkrijgt u in slechts 3 eenvoudige stappen een tijdloos mooiere huid, die er langdurig jong en fris uitziet. Neem uw schoonheid zelf in de hand en stop de tijd!

Anti aging producten

In samenspel met de Anti Age producten (die speciaal zijn afgestemd op verschillende eisen), zoals bijvoorbeeld Hydrating Cream-Gel of Restructuring Cream-Gel, kunnen rimpels en verslapte huiddelen direct en doelgericht behandeld worden.

Extra informatie

Huidtype

,

Geslacht

,

Anti aging set

Hydrating Kit, Restructuring Kit, Hydrating Set, Restructuring Set, Anti-Age Eye Serum, Anti-Age Hydrating Cream gel, Anti-Age restructuring Cream gel, Anti-Age System Eye Kit

Levertijd

1-5 werkdagen

Merk

TOP